Rigid Foam Board Isolasjon

Skum bord isolasjon er relativt bedre enn andre typer isolasjon på grunn av sin høye R-verdi (motstand mot varme flow). Forskjellige deler av en bygning kan være isolert using rigid skum bord isolasjon. Skum styret finner sin anvendelse i vegger, tak stiftelser, oppføring og overhead garasjeporter, rør og tanker, bortsett fra å være brukt mellom pinnebolter på interiør og betongvegger. Tak og vegger er også isolert gjennom denne metoden. R-verdi på isolasjonen varierer avhengig av termisk motstand av ulike materialer. Isopor, polyisocyanurate eller polyiso, og polyuretan blir de vanlige materialene som brukes stive skum bord isolasjon. Her er en kort informasjon om hver av disse materialene og installere skum bord isolasjon.
Støpte ekspandert polystyren skum Board (MEPS); Støpt ekspandert polystyren skum bord (MEPS) er en lukket celle materiale, kjent som beadboard. Det krever ekstrem varme og press for å bli formet til elementer som kaffekopper, shipping materialer, osv. Disse perle platene er produsert ved å blande uekspanderte skum perler (som inneholder væske pentan) med en blåser agent og helles i et lukket container. Blandingen er så varmet opp på en kontrollert temperatur (93.3oCelsius) for å utvide perlene ca 30 ganger sin opprinnelige størrelse. Disse utvidede perler er da injiseres i et vakuum mold hvor de er utsatt for mer varme og trykk. Dette resulterer i ekspansjon deres for å skum blokker (ca 1,2 x 5 meter x 0,76 meter høy). Deretter er kuttet og formet i henhold til ønsket størrelse.
For isolering tak, er tettere MEPS eller beadboards anbefalt som de ville ha til å tåle trykket som følge av gange. Beadboards som er benyttet til vegg isolasjon, er mindre tettere enn de som brukes i taket. Vannstrømmen gjennom beadboards kan skape ulike problemer, så en vanndampdiffusjon retarder (materialer som hemmer bevegelsen av vanndamp) skal også installeres. Her, R-verdier område 3,8 til 4,4 per tomme av tykkelse.
For tak og lave murer som er utsatt for ugunstige fukt problemer; ekstrudert polystyren (XEPS) er foretrukket på grunn av sin høyere tetthet sammenlignet med MEPS. De gir utmerket beskyttelse mot fuktighet absorpsjon og konsistens i tetthet og det er best egnet for tak og vegg paneler.
Polyisocyanurate eller Polyiso Foam styret; Polyisocyanurate eller Polyiso er en herdeplast type plast som er produsert fra lukket celle, polyisocyanurate stivt skum klemt mellom to facers. Den høye termiske motstand av dette materialet er på grunn av tilstedeværelsen av en lav-konduktivitet gass (HKFK - hydroklorfluorkarboner) i lukket celle. The R-verdien går 5,6 til 8 per tomme som er høyere enn MEPS. Polyisocyanurate isolasjon er tilgjengelig som væske, spray skum og stive skum bord. De kan gjøres om til laminert isolasjon paneler med forskjellige facinger, herunder metall olje, plast, papir, eller kryssfiner.
På grunn av termisk drift, en tilstand hvor lav ledningsevne gass gradvis rømming og erstattes av luften, er et fall i R-verdien bemerket. R-Verdien er en viktig faktor i polyisocyanurate skum paneler. Den kan stabiliseres ved hjelp av skum og plast kledning.
Polyuretan skum styret; Ligner polyisocyanurate or polyiso skum bord er polyuretan skum bord også med lukket celle isolasjon materiale som består av HKFK lavt ledningsevne gass i sine celler. Disse platene også tilgjengelig i flytende sprayet skum og stivt skum bord.
Stivt polyuretanskum bord isolasjon byr på høy grad av komprimering og styrke. Metall eller gips bonding kan ytterligere forbedre kvaliteten av polyuretanskum bord. En polyuretan skum brett med metall eller plast bord bonding kan brukes i applikasjoner som møter ekstreme temperaturer, -200 til 100oCelsius. Den R-verdi av 7 til 8 per tomme, står også gradvis avta på grunn av termisk drift. Hjelp av metall folie kledning eller reflekterende folier; R verdi kan opprettholdes over en lengre periode, slik at maksimal retensjon av varme.
Installere Skum Styret Isolasjon; Det er alltid lurt å utnevne en profesjonell for stivt skum bord installasjon. Men, hvis du ønsker å jobbe på innretningen ved deg selv, og deretter søke på produsentens råd. Også gå for en grundigere kontroll av lokale bygge brannsikring. Her er noen hensyn som du må huske med hensyn til din installasjon. ; Beskytt installeringen fra direkte sollys. Solens UV (ultrafiolett) stråling er en potensiell trussel mot installasjonen. Takene som har blitt isolert, kan belagt med tjære, gummiert maling, plast eller gummi membran. , I varmere og kaldere klima, for å unngå fukt problemer i installasjonen, bør vanndampdiffusjon retarder bli utnyttet.Infestation av insekter kan også vise seg å være store problemet. De kan ligge under skummet platene ved tunneling gjennom dem og lage Burrows, som til slutt reduserer på R-verdien av installasjonen. Så, et insekt infestation test også kreves før starter off med installasjonen prosedyren. ; Selv skum bord isolasjon ikke lett ta fyr, men hvis de er i stand til, og brannen kan spre seg i et alarmerende tempo, slipper ut svært giftige gasser. Så kan et tykt brann dekker liker ett gips tapet brukes som et effektivt brann barriere for brannsikkerhet. ; Stive skum bord isolasjon, men litt dyrere enn annen type isolasjon er ideell for steder som mangler i verdensrommet. Den høye R-verdi gjør det mer effektivt for hjem forbedring, enn sine andre kolleger, som har samme tykkelse. Skum Styret installasjonen er en enkel oppgave, som tiden ikke går tapt i installasjon av skum bord med kramper, i stedet lim eller spiker er nok til å fullføre arbeidet raskere.