Stables vaskemaskin og tørketrommel Anmeldelser

Vaskemaskiner er en integrerbar del av hvert hus i dag. Dersom din leilighet ikke har nok plass for full størrelse vaskemaskin og tørketrommel type av vaskemaskiner, deretter et alternativ som kan stables vaskemaskin og tørketrommel finnes. Det finnes bærbare vaskemaskin tørketrommel kombiprodukter også, som kan tjene det samme formålet. Bruk av plass i leiligheten din er effektivt svært viktig, ettersom det etterlater rom for en masse andre ting. Hvitevarer ofte ta mye av prima plass i huset. Så det er bedre å planlegge og kjøpe produkter som er tilpasset passer til dine behov. Denne artikkelen vil gi deg noen anmeldelser av stables vaskemaskin og tørketrommel for gjennomlesing og hjelpe din beslutningstaking.
Best stables vaskemaskin og tørketrommel Anmeldelser, Her er anmeldelser av noen utvalgte stables vaskemaskin og tørketrommel, rangert høyt etter marked spesialister. Som navnet antyder, har disse maskinene separat stablet vaskemaskin og tørketrommel, noe som gjør dem svært kompakt, sammenlignet med andre typer vaskemaskiner. A stables vaskemaskin og tørketrommel er et bra valg for bachelor leiligheter og folk som ønsker å spare penger og plass. Her er en liste over populære vaskemaskin og tørketrommel vurderinger i synkende rekkefølge rating og popularitet.
Frigidaire GLEH1642F; Pros: Av alle kan stables vaskemaskin og tørketrommel, er dette toppen plukke av masse. Det er en full størrelse vaskeri sentrum. Den bruker en veldig rimelig, det er mindre mengde vann og strøm. Det har også ganske stor kapasitet. Kontrollene er lett tilgjengelig. Den har sensorer fuktighet, noe som gjør det mulig å spare mye energi.
Negativt: Den har et veldig høyt summer og den totale tiden som kreves er ganske lang!
Pris: $ 1019
GE WSM2420D; Pros: Denne er kompakt og roligste av dem alle. Det kan lett passe på små steder. Det er svært pålitelig og robust i bygge. Den har en automatisk tørke funksjon som gjør det lett å betjene.
Negativt: De største con er at denne maskinen har svært lav kapasitet. Annet enn det, er et fravær av et fukt sensor annet minus poeng.
Pris: $ 1146
Frigidaire GLTF2940F; Pros: Dette er en full størrelse kan stables skive med en matchende tørketrommel og er en av de billigste av dem alle. En unik funksjon er at den har fjorten vaskesyklusene! En annen pro er at, det er ekstremt energieffektiv. Dette er et faktum som strømregningen vil tilstå.
Negativt: Det er vanskelig for et menneske med kortvokste å nå kontrollene av tørketrommelen stablet oppå. Gummipakningen i vaskemaskinen kan bli veldig mugg!
Pris: $ 650
Kenmore 88732; Positivt: Dette tøyet senteret er svært kompakt og bare 24 inches bred. En unik funksjon er at den lett kan kjøre på 110/120 volt strøm. Det har veldig lett å nå kontroller. Det score på pris også.
Negativt: Et stort minus er at du ikke kan kjøre vaskemaskin og tørketrommel samtidig på grunn av for lite strøm input. En annen ulempe er liten kapasitet på maskinen!
Pris: $ 874
Dette var et forsøk på å gi deg enkel å lese og plukke stables vaskemaskin og tørketrommel anmeldelser. Hope, vil det hjelpe deg å velge riktig stables vaskemaskin og tørketrommel nøyaktig tilpasset ditt hus og krav.