Kjøleskap Reparasjoner - Kjøleskap Problemer Feilsøking

Kjøleskap, som mange andre viktige husholdningsapparater, er noe vi ofte tar for gitt. Der er de, står stille i hjørnet av kjøkkenet, helt uanselig til oss. Den eneste gangen vi trolig noen gang sitte opp og ta varsel om deres eksistens er når noe går galt med dem. Det er sant, og jeg er sikker på at du kan forholde seg til det. Bare en gang et kjøleskap utvikler en form for problem gidder vi gjøre for å gi den oppmerksomhet og betydning som det ellers fortjener.
Kjøleskap-relaterte problemer er av varierende type, og feilsøking dem på en systematisk måte bidrar til eieren å få en idé om nødvendig kjøleskapet reparasjoner som må utføres. Før vi går videre til kjøleskap problemer feilsøking, her er en liste over vanlige kjøleskap problemer som man bør være oppmerksom på:
Vanlige Kjøleskap problemer, lyset inni kjøleskapet ikke fungerer. ; Cooling er mindre enn normalt, eller ikke skjer i det hele tatt. ; Det er overdreven kjøling. ; Kjøleskapet gjør for mye støy. ; Kjøleskapet fungerer, men fryser ikke. ; Det er vannlekkasje i fryseren. ; Når du har identifisert de eksakte kjøleskapet problemet, kan du fortsette med feilsøking den på følgende måte.
Feilsøking Kjøleskap problemer, først og fremst, sjekk elektriske koblinger. Sørg for at ledningen er i bra stand og er koblet riktig. ; Forsikre deg om at kjøleskapet døren lukkes ordentlig. Ofte, hvis døren er fortsatt på gløtt eller ikke lukkes ikke riktig, kan det føre til visse problemer eller komplikasjoner i funksjon av kjøleskapet. ; Nært inspisere kjøleskapet lyset og trykk-knapp mekanisme. Se etter splitt eller ødelagte ledninger. Også sjekke pære filament. Hvis den er ødelagt, så du må erstatte pæren. ; Inspiser kontrollerer termostaten dvs. kjøleskap kjøle-temperaturkontroll. Det er en mulighet at knappen kan settes til en ut-av-grense setting, eller det kan være at bryteren selv er brutt. Samtidig bør du også sjekke fryseren kjøling kontroller og kjøleskap tineknappen for lignende saker. ; Slutt, undersøke den bakre delen av kjøleskapet som vanligvis huser kondensatoren, kondensator coil, kondensator fan, fordamperen, fordamperen coil, fordampervifte og kjølevæske rør. Sjekk for eventuelle brudd, lekkasje eller andre lignende problemer. ; Kjøleskap Reparasjoner
Før du foretar reparasjon aktivitet, sørg for å koble kjøleskapet kabelen fra stikkontakten. Hvis du oppdager at kjøleskapet er ubalansert, observere dvs. hjulene beina og sjekke om hver av dem er på samme nivå. Hvis ikke, så vil de må justeres slik at kjøleskapet til slutt forblir balansert og ikke tilt ikke mot noen side. Dersom døren skjer for å være litt løst eller rackety, kan det hende du må skru av hengslene, bruke en bit av fett eller andre innenlandske smøremiddel på bevegelige deler, og skru den på igjen. I svært sjeldne tilfeller vil du faktisk må bytte ut enkelte delene av døren eller hele døren selv. Deretter rengjør kondensatoren sløyfer og området rundt. Kondensator spoler er vanligvis eksponert for luft, og har en tendens til å få dekket med lag av støv, skitt, etc. over en lengre periode. Bruk en tørr børste eller en tørr klut til rengjøring dem. Inspisere kondensatoren og fordamperen fans. Hvis det er skitt eller rusk sittende fast mellom viftebladene, bør du fjerne den forsiktig med en myk børste. I tilfelle det skjer for å være en lekkasje i en av kjølevæske rør, vil du kunne kjenne den kjapt ved sin karakteristiske lukt. I slike tilfeller er det bedre å få profesjonell hjelp snarere enn å eksperimentere med det selv. Hvis kjøleskapet er blitt usedvanlig mye støy, kan det være et problem med den interne motoren. Igjen, anbefales det at du søker profesjonell hjelp som å reparere eller erstatte motoren er en spesialist jobb.
Samtidig er det alltid lurt å få kjøleskapet service og sjekket av en profesjonell tekniker på årlig basis. Det kan gå langt i å holde kjøleskapet uten problemer.