Anti Wrinkle Face kremer

Aldring er den naturlige, men en smertefull fase i menneskets liv, preget av tap av skjønnhet og handlekraft. Så menneskeheten har vært konstant på jakt etter mirakuløse produkter som kan stoppe denne aldrende prosessen og gjenopprette skjønnhet og vitalitet av ungdom. Anti rynke eller anti aldring kremer kan bli betegnet som et resultat av denne uendelige søken av menneskeheten. De er spesielt designet for å motvirke effekten av aldring på huden vår. I dag kan disse anti rynke ansikt kremer sies å ha oversvømmet hele markedet av kosmetikk og hudpleieprodukter. Men kan de virkelig slette alle de fine linjer og rynker av aldring, er det vanlig spørsmål angående disse anti rynke hudpleie produkter. Svaret på dette spørsmålet avhenger av flere faktorer som bestemmer effekten av disse kremene. Før diskutere dette problemet, la oss kaste lys over hva som forårsaker rynker og fine linjer.
Årsaker til rynker og fine linjer, Fine linjer og rynker er et resultat av den naturlige aldringsprosessen og de er uunngåelig. De kan bli forsinket ved å ta tilstrekkelig hudpleie. Med økende alder, mister huden sin naturlige fuktighet og elastisitet. Kollagen er en viktig bestanddel av huden vår, og den spiller en viktig rolle i å opprettholde hudens elastisitet. Men, som vi blir eldre, bremser kollagen produksjonen ned og som et resultat, begynner huden å miste sin elastisitet. Generelt, er den døde cellene i huden vår kontinuerlig erstattet av nye celler produseres, og dette hvordan huden vår forynger seg selv. Men, reduserer produksjonen av nye hudceller betydelig med økende alder. I tillegg til disse, taper huden vår også sin fasthet, hovedsakelig på grunn av tap av underliggende fett. Sammen med disse interne faktorene, kan flere eksterne faktorer som overdreven eksponering for sollys og frie radikaler også skade huden og fremskynde utviklingen av rynker og fine linjer.
Hvordan Anti Wrinkle Face kremer arbeid?; Anti rynke ansikt kremer i utgangspunktet inneholde aktive ingredienser som kan fylle opp huden og gjenopprette sin tapte fuktighet og elastisitet. Mange av disse produktene inneholder vitamin A eller retinol som kan beskytte huden mot de skadelige effektene av frie radikaler. Frie radikaler er høy energi partikler som kan oksidere og skade celler og vev i kroppen. Dette kan igjen fart i aldringsprosessen, som fører til utseendet for tidlig rynker og fine linjer. Men retinol eller vitamin A er en kraftig antioksidant som kan hemme oksidering av huden celler av frie radikaler.
Like vitamin A, vitamin C og vitamin E er også antioksidanter og mange anti aldring hudpleie produkter inneholder disse to vitaminene. Bortsett fra beskytter mot frie radikaler, har disse vitaminene er funnet å være effektiv i å redusere forekomsten av fine linjer og rynker, og dermed gjør huden myk, glatt og smidig. Vitamin C kan reparere skadet huden ved å fremme kollagen dannelse. Det kan også beskytte huden fra skadelige sunrays. Tilsvarende kan vitamin E også gjøre huden jevnere og mykere ved å nøytralisere de skadelige frie radikaler.
Hydroxy syrer også er en viktig ingrediens i mange hudpleieprodukter, inkludert anti rynke ansikt kremer. Disse er i hovedsak hentet fra frukt og meieriprodukter. Hudpleieprodukter vanligvis inneholder tre typer hydroxy syrer, nemlig, alpha hydroxy syrer (AHAs), beta hydroxy syrer (BHAs) og polyhydroxy syrer (phas). Disse hydroxy syrer er faktisk eksfolierer at kan skrelle av døde hudceller og samtidig stimulerer generasjon nye celler. De kan også fremme kollagen produksjonen for å vedlikeholde hudens elastisitet. De kan være ganske effektivt i behandling av hud pigment.
Noen andre viktige innholdsstoffene i anti rynke ansiktet kremer er kobber peptider, kinetin, te ekstrakt og alpha-lipoic acid (ALA). Copper peptider fremme kollagen dannelse, mens kinetin kan redusere rynker og huden pigmentering. På den annen side, pakke te er inkludert i de fleste av anti rynke ansikt kremer for sine anti-inflammatoriske og antioksidant egenskaper. Alpha-lipoic acid kan forbedre hudens tone og fasthet ved mildt exfoliating de døde hudceller. Det finnes også en sterk naturlig antioksidant.
Så, anti rynke ansikt kremer kombinerer flere av ingredienser for å bremse hudens aldring. Effekten av ulike produkter avhenger hovedsakelig på disse ingrediensene. Imidlertid bør det holdes oppmerksom på at ingen produkt kan reversere aldringsprosessen, kan de på det meste, forsinke prosessen. Derfor, den beste anti rynke ansikt kremer er de som bidrar til redusere fremkomsten av rynker uten alvorlige bivirkninger som hud irritasjon og utslett. Er det imidlertid viktig å velge riktig type produkt egnet for din hudtype for riktig rynke gratis hudpleie. Like viktig er å drikke rikelig med vann og bruker ett sunt og næringsrikt kosthold med mye frukt og grønne grønnsaker.