Hvordan opprette en part invitasjon

Et morsomt og unikt invitasjonen kan sette tonen for noen part, enten det er en bursdag bash, et brude dusj, et jubileum fest eller en bryllupsfeiring. Mens du kan alltid gå og kjøpe invitasjoner fra noen part forsyninger butikk, den beste måten å spare noen få dollar, samt legge en unik touch til festen er, å skape en fest invitasjon på egen hånd. Og det beste er at du kan gjøre det akkurat slik du vil! Så hvorfor lete etter den perfekte festen inviterer når du kan gjøre dem i komforten av ditt eget hjem og få den modifisert som passer din stil og festen tema. Her er en steg for steg guide til hvordan du lager din egen invitasjoner hjemme.
Design en part Invitasjon
Bestem på Party Tema: Plukk ut festen tema basert på anledningen. Basert på dette kan du modellen invitasjonen. For eksempel, for en Hawaii tema fest kan du bruke blomster og sanden til å lage festen invitasjonen.
Creative Designs: Hvis du er kreativ og liker å la fantasien løpe løpsk, så vise frem ditt talent ved å legge til en personlig touch til fest invitasjoner. Det er mange kreativ party invitasjon ideer som du kan bruke til å lage din egen invitere. For en beach party, kan du bruke den morsomme badeball invitasjoner, der du kan bruke en faktisk badeball å sende ut invitasjon. Du kan enten velge å skrive ned partiet detaljene, eller få dem forhåndstrykt. Tilsvarende for en prinsesse fest invitasjon, bruk design av kroner, slott, riddere og sverd og dekorere den med paljetter og frynser. I tillegg kan du bruke gaveposer for fest invitasjoner og inkludere ulike ting som passer ditt tema, som et parti lue eller noisemakers. Bruk ruller og stikke den i en flaske å skape en følelsen av eventyr. For de gale om sport, bruker bowling invitasjoner, billøp, fotball, motorsykkel invitasjoner, Nascar temaer, biljardbord design, surfing, golf temaer for invitasjonene.
Tilbehør til din Invitasjoner: Du kan sprite opp ett kjedelig å se invitasjonen ved hjelp av tema konfetti, 3D-klistremerker og bomull baller. Det er en fantastisk utvalg av tilpassede papirer og pynt til enhver hobbybutikk, som du kan bruke til å lage dine egne invitasjoner.
Utskriftsvennlig Invitasjoner: Du kan bruke hvilken som helst bildebehandlingsprogram som Adobe Photoshop eller GIMP for å lage utskrivbare party invitasjoner. Last ned bilder som du kan bruke for invitasjonen og bruke dem som bakgrunn. Bruk programvaren til å slette uønskede tekst og sette detaljene i partiet. Ta en utskrift av invitasjonen, og limer på et ark av kortet eller et tykt papir. Det er mange flere morsomme ting du kan gjøre med invitasjonen, som å fjerne folks hoder og plante dem andre steder, som på dyr eller kjendis organer. Du kan også forvrenge folks ansikter ved å gjøre øynene hovne opp eller elongating deres haken for å legge til en komisk element til invitasjonen. Hvis du ikke har den nødvendige kompetanse datamaskinen, så bare plukke ut en utskriftsvennlig fest invitasjon fra noen av de frie kortlaging nettressurser.
Party Invitasjon Ordlyd: Mens lage en kreativ fest invitasjon med morsomme design, de fleste av de gangene vi glemmer innholdet. Mens du kan være kreativ med invitasjonen ordlyden, sørg for å inkludere:; navnet på verten, Dato, klokkeslett, sted, telefonnummer, e-postadresse, Dress Code (Hvis noen); Making disse invitasjonene er veldig enkel og tilpassing det som passer din smak, enda mer. Derfor, uansett være ditt valg av invitasjonen, sørg for å matche den med tema og legge til en morsom innslag på festen din.