Maleri betong Patios - Hvordan Paint konkret Patio

Terrassene at vi konstruerer vår bakgårder, er ofte neglisjert i forhold til dekor eller til og med grunnleggende ting som å male. If malt riktig, kan disse terrasser låne en forfriskende utseende til bakgården. Most terrasser har en konkret overflate eller er dekket med fliser. Maling ute betong patios, sammen med aktiviteter som resurfacing, blir nødvendig fra ståstedet til å gi den et friskt utseende. En uteplass kan alltid få en unik og tilpasset ut med hjelp av maleriet.
Betong Patio Maleri
Før start av prosessen med å male konkrete patio, skal den rengjøres skikkelig. Smusset presenterer over betongoverflaten skal vaskes. Den kan gjøres med hjelp av hageslangen. Etter grundig vask, bør patioen få tørke. De resterende smuss kan fjernes med hjelp av en kost eller vakuumpumpe. Man kan også rense terrassen med vaskemiddel. Det må utvises forsiktighet ved håndtering av vaskemiddel. Hansker bør brukes som en del vaskemidler er sterke og kan skade hendene. Betongen bør vaskes ut ved hjelp av en stiv børste og vaskemiddel.
En maling anbefalt for utvendig maling eller spesielt for maling utendørs konkrete patios, bør brukes til å gjennomføre prosessen. En bør velge en som passer maling bakgrunnen. Materialene som kreves for aktiviteten i maleriet er en rull, brett og den anbefalte maling. En rull med lange håndtak bør velges for maling. Etter støping av maling i skuffen, skal valsen være riktig dyppet i den og første strøk skal påføres på betongen. Omsorg bør være forsiktig med å la eventuelle tomme flekker. Om nødvendig, kan en andre strøk også brukes.
Etter prosessen med maleriet en konkret uteplass blir over, kan du også opprette et mønster over terrassen overflaten. For dette, må du ha en svamp, vann og litt maling. Svampen må dynket i vann og vred ut. The fuktig svamp bør beholdes slik den er for noen tid. Det burde da være dyppet i lakk og banket videre til skuffen, for å fjerne overflødig maling. Etter dette må svamp som kan tappes på betongen lett. Prosessen med å peke på svamp dyppet i maling, er å skape et tilfeldig mønster av maling. Den er ferdig ved å flytte maling tilfeldig over flaten. Malingen skal da lov til å tørke og sjekket for tomme flekker etterpå. Disse stedene bør fylles senere.
Det neste trinnet i prosessen er å bruke en fugemasse til betongen. Forseglingen skal påføres betongoverflaten med hjelp av en valse på en måte som minner om anvendelsen av maling. Tetningsmassen gir ekstra beskyttelse til uteplassen ved å hindre slitasje av overflaten.
Maleri betong terrasser, er viktige fra det synspunkt designe, dekorere og beskytte patio.