Truth or Dare Spørsmål for tenåringer

Når tenåringer kommer sammen, når som helst, hvor som helst, ingenting kan forventes enn mye moro og spenning. De alltid trenger litt spenning og glede. Truth or Dare er et morsomt party spill som er svært populært blant tenåringer og voksne. Det kan spilles når som helst og hvor som helst, hjemme eller restaurant. Minimum to spillerne må spille dette spillet. Men det kan bli spilt i en liten gruppe. Med flere spillere blir dette spillet mer interessant og morsomt.
Spille Truth or Dare Game
Spiller Truth or Dare er fullt av moro og gjør alle å le. Det er et enkelt spill å spille og innebærer forutsetningen for å fortelle sannheten eller ta tør. En spiller starter spillet. Han / hun ber noen i gruppen "Truth or Dare? ' Gruppen bør velge noen av disse, og enten svare på spørsmål eller gjøre handlinger foreslått av spilleren å spørre. Når en spiller har fullført, spillet flytter til en annen spiller. Tenåringer å spille spillet holde seg til noen dumme tør for eksempel å late som du er en katt, eller for å bytte klærne med den neste spilleren. Før du starter spillet, skriver spørsmålene på kartotekkort. Del kortene blant gruppen. Sannhet eller tør spillet er ment kun for trivsel og det er ikke vinner eller taper i dette spillet.
Truth or Dare Spørsmål for tenåringer
Hvis du planlegger å arrangere en fest, etter fantastisk Truth or Dare spørsmål vil hjelpe deg å gjøre festen fulle av moro og spenning.
Truth; Hvem var din første knuse? , Hvis du var etterlatt på en øy med bare en enkelt person, hvem ville du at det skal være? ; Ville du noen gang jukser med din kjæreste? ; Blant alle individer i dette rommet, som jente / gutt vil du date? ; Hvis du våknet opp en dag og merker at du er usynlige, så hva vil være den første du ønsker gjøre? , Hva er din skyldig nytelse Disney-film? : Hva er den slemmeste ting som du har til date? ; Har du noen gang løyet til din kjæreste? Hvis ja, hva? , Hvis du født på ny, hva ville du være? ; Når fikk du ditt første kyss? , Hva er det rareste drøm du har hatt? , Hvis du har bare 24 timer igjen å leve, hva ville du gjøre? , Hvis du får en sjanse til å gjøre noen i dette rommet slave, hvem ville du at det å være? , Hvis du var det motsatte kjønn i en dag, hva ville du se ut og hva ville du gjort? ; Hvis du vinner et lotteri på 100 millioner dollar, hva ville du gjøre med pengene? , Hva er spørsmålet som du ikke ønsker noen å spørre deg i dette spillet?, Våg, Gå til kjøkkenet og spise noe som ikke er ment for å spise (f.eks pepper, chili pulver, osv.) ; Moonwalk siden av rommet. ; Loven ut en bestemt kommersiell annonse. , Kiss den første personen som leveres inn gjennom døra. , Gjør det hokey pokey på midten av en sirkel av spillere og synge passende sang. , Gå utenfor og løpe rundt. Mens du kjører, skriker Min mann / kone har rømt, kan du hjelpe. , Lov liker lyden personen som blir dubbet på en støyende kyssing scene. , Gå ut, og stoppe den første personen du ser. Si ham / henne 'jeg elsker / hater deg'. ; Legg en isbit ned buksa, før den smelter. ; Bland forskjellige typer sauser og spise hva du får. ; Be om tillatelse neste gang du trenger å bruke vaskerom. , Go utenfor og synger høyt "jeg er litt Tekanne", komplett med alle handlingene. ; Imiter annen spiller, og la alle prøve å gjette hvem du er. ; Exchange en klesbutikk element med spilleren på din venstre side. ; Gi en piggyback tur til spilleren på høyre side. , Spør den første personen ut som kommer inn i rommet.