Grunner Hvorfor menn jukse

Et forhold har alltid sin del av opp-og nedturer. Men det verste punktet for enhver kvinne ville være å oppdage hennes partner har vært utro med henne på et tidspunkt i forholdet. Utroskap er en vanlig ting disse dager, hvor menn, og kvinner er kjent for å gå inn for den forbudte frukten av grunner best kjent for den enkelte. bedrager Menn for en grunn, men så, til tider, menn jukse uten grunn! Betyr det at kvinnen mangler noe? Vel, det avhenger i stor grad av hva slags forhold du deler med mannen din. Mannen kan ha forvilla, slik det kan ha vært en "svake" øyeblikk i hans liv. På den annen side kan man ha forvilla fordi han er i utgangspunktet en idiot! Det kan være utallige grunner til at menn jukse, og det er kun opp til deg å bedømme personen og å forstå hvis du virkelig ønsker en slik tosk i ditt liv!
Grunner Hvorfor menn Cheat:; Siden jeg har en hel last av mannlige venner, kan jeg trygt si at dette er noen av de vanligste grunnene til at jeg har kommet over når jeg har spurt dem for deres handlinger på utroskap!
Å føle 'mandig':; Vel, skam de gutta som jukser bare å øke sitt ego. Denne situasjonen kan oppstå når gjeldende forholdet er på steinene eller kanskje paret har mistet den innledende gnisten. En mann kan enten jobbe seg rundt den eller jukse for å finne at 'gnisten' et annet sted. Noen «arter» av menn elsker å skryte til sine venner om hvor mange slenger de har hatt. Fusk mens i et forhold øker sikkert ego i stor grad.
Forvirret sinnstilstand:; Menn er menn, vel, det engasjement fobiske (minst et flertall). Kanskje din mann er forvirret der forholdet går. Kanskje han er å finne sammenhengen bit stagnert. Å være forvirret, kan han ikke tenke to ganger før trekke opp med Blondie han møtte på festen. Noen menn bare finne den lettere veien ut der som noen gjør arbeide for å overvinne problemene i et forhold.
Falling "ut" av kjærlighet:; Han kan ikke finne deg som ønskelig da han var dating du år tilbake. Kanskje ansvar etter at ekteskapet har redusert intimitet nivåene mellom dere begge. Vel er dette grunn nok for mannen å lure! Faller ut av kjærlighet kan skje med menn som på det stadiet, foretrekker å lete etter «kjærlighet» andre steder. Dette gir en mulighet for ham å fjerne seg, og gjenopplive den romantiske vinkel, men med en annen kvinne.
En født flirt:; Vel, du ærlig ikke kan endre natur en mann, mindre han vilje å gjøre den på sin egen. Du vil ha mange ting å takle hvis du står fast med en født flørt. For en slik mann, trenger han ingen grunn til å jukse! Han kan gå på en date med den attraktive kvinnen på stasjonen i eller han kan selv planlegge en hemmelig stevnemøte med denne kvinnen ved siden av. Du kan virkelig være en attraktiv kvinne med en intelligent tanke, men problemet her ligger hos ham!
For ingen grunn:: Vel, noen menn jukse uten grunn overhodet. Det avhenger av grunnleggende karakter på personen. Uansett hvor sunt ditt forhold kan være, vil en slik mann benytte enhver anledning til å finne sin "alternativer". Han kan være ubesluttsom om hans nåværende forhold, eller han kan være snill mot "utforske nye muligheter" for å finne noe bedre enn den forrige. I dette tilfellet, har han egentlig ingen spesiell grunn til å jukse med unntak av begjær faktor. En slik mann er nødt til å komme opp med noen dårlig unnskyldning, og lover å være tilbake på sporet, men sjansene er, vil han ta samme vei enda en gang!
Det kan ikke være noen nøyaktig grunn til at en person juksekoder i et forhold. Valget bygger i stor grad på dere, hvorvidt du kan godta en slik mann, og hvis han lover å holde seg trofast mot deg for alltid. Du må bruke instinktene i denne saken å gjøre den riktige avgjørelsen. Og husk damene, dette er ikke den siste mannen på jorden! Du fortjener intet mindre fra de beste og kanskje en trofast og kjærlig mann ville snart bumping inn i deg, et sted!