Takker Deg Letter for donasjon

Det er sant at vi ofte spør folk om hjelp og bistand i tider med nød og glemme takker dem når vårt behov er oppfylt. Samtidig, det finnes folk som tenker å takke de menneskene som har hjulpet dem, men ikke faktisk tar initiativ til å gjøre det. Dette er ikke til noe hjelp heller. Du bør alltid huske på at det er handling som teller, ikke intensjonen. Folk vil kun se hva du har gjort, ikke hva du ønsket å gjøre.
Bortsett fra tilfredsstillende folk og holde dem glade, sender en takk notat til noen er det vanlig høflighet, spesielt hvis denne personen har hjulpet deg økonomisk eller på annen betydelig måte. Hvis du kjører en veldedig organisasjon, og har mottatt en gave fra noen, så skrive en takk notat deg til giveren er et must. Skrive et takkebrev er noe forskjellig fra vanlig brev å skrive. På dette notatet, her er hvordan du bør skrive et takk bokstav for donasjon.
Skrive et takkebrev for donasjon, Her er noen ting som du bør huske på mens du skriver en takkebrev for støtte eller hjelp mottatt fra en tredjepart. , Timing av Thank You Letter: Det er vanlig forstand at du bør takke den andre personen for hans hjelp så snart du kan. Det er ingen vits i å takke en person gjennom et takkebrev tyve år etter at han hjalp du lander en ny jobb. Men det betyr ikke at du skal bære rundt utskrevne kopier av ferdige takk brev i lommen og hånd en ut hver gang noen tar deg ut for en kaffe. Timing er veldig viktig når du skriver et takkebrev for hjelpen som er gitt. ; Letter Innhold: Legg merke til hvor mye innhold, og hva du skriver i ditt takkebrev. Det burde ikke være et to-lined telegram, og bør heller være et to siders essay. Sette poenget på en kortfattet måte, uten å gjøre det høres som om du har det travelt å fullføre brevet. Hvis du skriver et takkebrev til en donor som har sendt inn penger til et barnehjem barnehjem, nevner om hvordan hans sjenerøse bidrag har gått langt i å forbedre livene til alle barna. Inkluder noen få linjer av hvordan ledelsen planlegger å utnytte pengene, hvilke nye anlegg de ønsker å gi barna, osv., håndskrevet brev: Ideelt, håndskrift et takkebrev gjør brevet desto mer ekte og dyptfølt. Men, hvis du tilfeldigvis har tidspress, eller om det er en lang liste med personer som du må sende takk brev, deretter skrive takkebrev kan være en mulighet. Men, må du undertegne brevet personlig, og om mulig, inneholde en to-lined håndskrevet notat på slutten. ; Skrivesaker: Bruk god kvalitet stationery mens du skriver eller skriver ut takkebrev. Ved hjelp av god kvalitet papir og blekk gjør et godt inntrykk, sammenlignet med en takk meldingen du som har vært skrevet på en revet, gulnet ark som ser ut som om den var revet ut fra en ti år gammel dagbok. ; Fremtidige planer: Si hva er dine fremtidige planer for barnehjemmet, og de nye tjenestene som du har tenkt å tilby barna. Samtidig, sørg for å inkludere en selv-adressert konvolutt, i tillegg til takkebrev, før du sel og legge inn takkebrev. Dette vil sikre at organisasjonen fortsetter å forbli i donor minne og han kan på et fremtidig tidspunkt, sender i et annet donasjon gjennom konvolutt. ; Dette var noen skrive tips som du bør ha i bakhodet mens du skriver en takkebrev for donasjon. Utnytte dem riktig vil påse at du har en langsiktig og fruktbart forhold med givere og godt wishers.