Hardwood Floor Care - Hvordan Care for tregulv

Skjønnheten som en god kvalitet parkettgulv proffers er uten sidestykke. Tregulv av eik og lønn blir mest brukt som tregulv. Kirsebær, bjørk, valnøtt er noen andre varianter som kan legge til rikdom av gulv. Men noen avgjørelser som må tas for å opprettholde edeltregulv. Ved riktig parkettgulv behandling er ikke tatt, vil tregulv begynne å se gamle, på kort tid.
Rengjøring Hardwood Floor
Den største utfordringen med edeltregulv omsorg er rengjøringen. Maksimal skade påført Parkett på grunn av valg av feil teknikker for rengjøring. Regelmessig rengjøring av parkettgulv er et must, kan som smuss, sand og andre partikler som forårsaker riper og bulker på overflaten og gjøre gulvet miste sin glans. Bruk en fin kvalitet sopelime som har eksplodert tips å plukke opp støvete materiale fra gulvet slik at gulvet ikke blir riper på grunn av kosten. Brooming kan ikke garantere en grundig rengjøring av områdene mellom plankene og de områder som er vanskelige å nå ut. Til rengjøring disse, bruker canister støvsugere vedlegg som har for bare gulv. Sørg for at støvsugeren er uten beater bar.
En enkel metode for å opprettholde den rene, nye utseendet på parkettgulv er å inndra det en gang i uken med en fuktig klut. Ta en ren bomull mopp og dyppe den i vann og så klem ut overflødig vann og gjøre det nesten halvparten tørt. Så bruker den til å vaske gulvet og kvitte seg med støv. Noen rengjøring produkter for harde gulv er også tilgjengelig på markedet. Ikke bruk olje-baserte såper eller sterke kjemiske rengjøringsmidler på hardwood gulv, heller, opt for nøytral pH renholdere i stedet. Hvis gulvet er vokset, ikke bruker noen form for mopp å rengjøre den.
Tips for Hardwood Floor vedlikehold
Mot UV-lyset fra solen kan forårsake omfattende skade på fargen på harde gulv. Et vannbasert uretan finish på edeltregulv skal bli foretrukket til et olje-basert en, så det kan ikke bli skadet på grunn av solstråler. Bruk gardiner, vertikale persienner eller ren gardiner som beskytter gulvet fra sola, så mye som er mulig.
Vann er en annen faktor som kan ødelegge edeltregulv. Om eksponering for vann, hardwood gulv, uavhengig av hva slags finish har det, vil miste sin glans og overflate vil bli forvrengt dårlig. Ved eventuelle utilsiktede utslipp, tørk dem med en tørr myk klut, uten noen forsinkelse slik at de ikke bosette seg på gulvet for å gjøre permanente flekker.
Mens de beveger møblene over edeltregulv, ikke dra dem fra ett sted til et annet, da dette kan forårsake riper. Dersom møblene har stoff-laget eller gummi-laget glir under alle beina så kan du dra dem på gulvet eller annet løfte dem mens du flytter dem.
Plassering gulvmatter ved inngangsdøren vil bidra til å unngå smuss fra å komme inn i huset. Husk, gummi-støttet eller ikke-ventilerte matter er ikke bra for parkettgulv. Spiss metall hæler og stilettos kan lage bulker på gulvet, og bør holdes unna edeltregulv.
Feilaktig vedlikehold av harde gulv kan forårsake en uopprettelig skade på harde gulv. Derfor må du være veldig forsiktig når du tar skikkelig vare på dyrebare edeltregulv, regelmessig.