En kontrollerende Personality

Er du i et forhold hvor partneren din krever all oppmerksomhet? Doe han / hun dikterer alt du vil gjøre eller snakke for den saks skyld? Føler du at du har elsket feil person? Og du har ingen individualitet lenger? Vel er en kontrollerende personlighet skadelig på mange måter og være careful.such en person kan lure deg med jevne samtaler tidlig. Ettersom tiden går, vil en slik personlighet viser alle de egenskapene som styrer en person og sakte giften livet ditt før du selv innser det. Disse kontrollere personligheter bli svært vanskelig å forholde seg til og vanskelig å håndtere også. Hvis du har problemer i ditt nåværende forhold, trenger du å lese om disse egenskapene til en kontrollerende personlighet å vite om partneren din ikke tilhører denne kategorien.
Kjennetegn på en Controlling Personlighet:
Dominans over hver utgave:; Bestemmende personlighet ville elske å diktere hvert eneste øyeblikk av ditt liv, til den type mat du spiser eller hva du har på deg. Denne personen ville hate hvis du tar noen beslutninger på egen hånd. Han / hun vil alltid ha den første og den siste sier i alle dine problemer. For eksempel, han / hun ikke vil la deg sove uten å ha et ord på telefonen selv om du har talt tusen ganger på en dag. Eller han / hun ville tvinge deg til å snakke i telefonen selv i kontortiden. At partneren din har en tendens dermed å dominere deg i alle aspekter av livet.
Nyanser av grønt:; Bestemmende personlighet har en tendens til å være en ekstremt sjalu person. Han / hun vil fortsette å spørre deg om de menneskene du møter og hvor mye tid du tilbringer med dem. Denne personen vil også be deg årsakene til å bruke mer enn ønsket tid med gruppen. I begynnelsen av forholdet, kan den ikke vise denne egenskapen, men ettersom tiden går, vil han bli sjalu på kolleger eller til din beste venn. Han / hun vil diktere ting om hva slags folk du skal møte. Tegn sjalusi og et slags forhold partner tilsier er sikre tegn han / hun ønsker å styre livet ditt.
Full kontroll over følelsene dine:; Bestemmende personlighet vil alltid ønske å følelsesmessig skade deg til enhver tid. I det øyeblikket du gjør noe som går ut av deres tankegang eller handling, han / hun er bundet til å føle deg forferdelig om det. For eksempel kan du ikke egentlig ønsker å ha det kopp kaffe i din favoritt hangout fordi du kanskje ønsker å gå tidlig til sengs. Men en kontrollerende personlighet vil sikre at du får ut av sengen for å ha kaffe bare fordi han / hun føler for det! Hvis du nekter, vil han / hun torturerer deg uendelige om å være vanskelig og altfor insensitive en person der som i virkeligheten, er din partner den som er feil.
Tvunget Intimitet:; Når partneren styrker du i visse intime handlinger selv om du ikke har god, må du tenke om forholdet som helhet. Din partner ville vise svært liten interesse for dine følelser, det er bare om personlig tilfredsstillelse. For eksempel kan partneren din tvinger deg til å være kjærlige i naturen selv om du er trøtt eller gjøre uvanlige krav som går mot dine tenkemåter.
Ønsker du å være med en slik kontrollerende personlighet?; Vel, en kontrollerende personlighet med alle raserianfall og urimelige krav vil helt sikkert være vanskelig å håndtere. Selv om du elsker denne personen, bør du være klar over hva du ville være å få inn. Hvis du kan håndtere slik en person, og later til å være noe du ikke er, så sikker, gå videre og har en forferdelig tid med et slikt person. På den annen side, hvis du ønsker å vinne tilbake din individualitet, så du trenger for å komme ut av denne situasjonen. Pass han / hun vet om din stand, men snakker på et kjølig måte. Det er ikke noe poeng i å miste besinnelsen fordi slike mennesker kan gå til noen grad å bevise sin punktet. Du må få dine poeng over sakte og sikkert. Tross alt, du fortjener det beste, og uansett hvor mye du påstår å elske personen, kan du ikke egentlig lar enhver person diktere livet ditt i stor grad. Det er bedre du velger ut, og pakker kofferten for å oppdage et helt nytt liv hvor du kan puste i et fritt miljø.
Kjærligheten er definitivt ikke om å kontrollere noens liv til omfanget av å kjøre en person opp på veggen. Kjærlighet handler om omsorg og deling og øyeblikk av glede og være sammen gjennom livets oppturer og nedturer. Du må ta et skritt tilbake og tenke selv å velge det beste. Livet handler om valgene vi gjør og å ha et lykkelig liv, må du velge den rette vei. Ikke bekymre deg for ikke å treffe rett person.the beste er ennå å komme!