Tipsene for Carving Blomster fra Grønnsaker

Grønnsaker er en avgjørende del av vårt daglige kosthold. De er kjent for å gi viktige vitaminer og mineraler som er nødvendige for sunn vekst av kroppen vår. Bortsett fra å spise, kan grønnsaker brukes til å lage vakre blomster som er ment for et dekorativt formål. Disse attraktive blomster brukes på forskjellige anledninger som bryllup, mottakelser eller fester. De tilbyr en touch av eleganse og glamour til stemningen. Disse blomstene kan holdes på spisebord eller brukes til pynt rettene. En interessant ting om disse utskårne blomstene er at de er spiselige. Most utskjæringer er ganske enkel og kan enkelt gjøres hjemme. Les videre å få noen nyttige tips for carving blomster fra grønnsaker.
Valg av grønnsaker for Carving
For carving, må du velge den friske, faste grønnsaker. Enkelte grønnsaker som løk, gulrot, tomat, agurk, gresskar, melon, potet, reddik og squash er perfekt egnet for carving. Disse grønnsakene kan brukes til å lage dekorative blomster og forseggjorte fugler, båter og drager. Hver vegetabilsk har sine egne unike egenskaper. Sjalottløk og løk skal være frisk og uten rynker. Gulrøtter skal være medium eller stor størrelse og rett. Du bør velge runde, frisk og fast reddik. Spur chilies du velger må være fersk, ha en skinnende hud.
Utarbeidelse av grønnsaker for Carving
Du må forberede grønnsaker med visse prosesser, slik at vakre blomster kan være skåret enkelt. Du må suge tomatene i en blanding av vann og lime juice i for å hindre bruning. Kepaløk og sjalottløk bør være gjennomvåt i vann før peeling for å minimere irritasjon av øyne. Du bør vaskes rødbetene i saltvann, noe som reduserer tap av fargen. Det bør holdes fuktig ved regelmessig spraye den med vann for å hindre den fra å slå svart. Poteter bør vaskes etter skrelling og igjen etter carving å unngå bruning.
Tips for Carving Blomster fra Grønnsaker
Før carving, skal grønnsakene være grundig vasket og rengjort. Bruk en spisse kniv med bronse eller rustfritt stål blad. Vanlig stål blad av en kniv kan føre til misfarging av grønnsaker. Unngå overdreven carving for å forhindre avfall og tap av ernæringsmessige verdi. The design du skjære bør passe tallerkenen med mat. The blomstermønster går godt med alle slags parabolen. Hvis grønnsaker skal dyppet i sauser, så de bør være kuttet i passende størrelse. Grønnsaker er valgt for carving bør være resistente mot hengende, som kinesiske reddiker eller gulrøtter. Før du går for carving de grønnsakene, bør du ha nok praksis. Det skal gjøres med stor omhu og konsentrasjon.
Lagring Carved Grønnsaker
Etter carving, skal du holde grønnsakene i is-kaldt vann, slik at kronblader av utskårne blomster spredt vakkert og ligger fast. Utskåret blomster bør ikke stå i vann over en lengre tid, på grunn som kronblad kan bli misfarget og bortskjemt. Hver type utskårne vegetabilske bør plasseres separat, slik at alle arbeidet ditt ikke ville tapt hvis én type grønnsak krigsbyttet. Oppbevar skåret grønnsakene i en beholder og oppbevar det på et kjøleskap. Hvis kjøleskapet ikke tilgjengelig, deretter dekke dem med et fuktig stykke tynt tøy. Holde dem på et beskyttet sted, slik at de ikke blir tørr og visnet.