Vegetabilsk Gardening Tips

Hjem hagearbeid, enten det er vegetabilske eller blomst hagearbeid, er svært mye på moten i disse dager. Hagearbeid som hobby eller fritidsaktivitet hjelper på avstressing. Det hjelper å tømme sinnet etter et hektisk timeplan. Hvis du har en liten bakgård eller en front verftet, kunne du ha en grønnsakshage eller en blomsterhage. I en grønnsakshage, kan du vokse sesongens grønnsaker og frukt. Det ville være en utmerket idé å høste egne grønnsaker når det er inflasjonen og matprisene er skyhøye. Når du har din egen grønnsakshage, ville grønnsaker være økologisk fordi økologisk husdyrgjødsel kan brukes. Her er noen grønnsak hagearbeid tips til nybegynnere så vel som for profesjonelle grønnsak gartnere.
Noen vegetabilske Hagearbeid tips
Den første og fremst ting du trenger å gjøre er å landskap eller design hagen din til å praktisere vekstskifte. Vekstskifte ville sikre forebygging av smittsomme sykdom av en plante fra sprer til andre planter. Du kan planlegge ut grønnsaker som du ville vil plante. Hvis du er en amatør, kan du alltid få hjelp av en profesjonell.
Når du har besluttet å ha en grønnsakshage, til jorden, fjerne ugress og legge naturlig gjødsel og til igjen. Fukt Grønnsakhagen i flere uker og til lappen igjen før planting den vegetabilske saplings. Denne prosedyren vil bidra til å redusere de årlige ugress.
Det er ikke mulig å ha en kontinuerlig hele året tilførsel av samme grønnsaker skyldes sesongmessige variasjoner. Men, hvis du ønsker å høste samme type vegetabilsk lenge, praksis intervall planting av den vegetabilske gang i fjorten dager. Den vegetabilske planter slik som erter, mais og bønner kan være plantet som intervall avlingene.
If din bakgård er romslig, kan du planlegge for gruppe avlinger ved å dividere hagen i blokker. Det er du kunne plante grønnsaker av lignende variasjon og har nesten samme innhøstingen datoene. Else du kunne plante to eller flere varianter av grønnsaker som har ulike høste datoer forlenger sesongen av ett grønnsak.
Husk å ikke vokse for mye av det samme grønnsak som ikke kan lagres lenge og har til å blitt spist fersk. For eksempel, reddik, gulrot og så videre.
Hvis du har vokst saplings av enhver vegetabilske i en annen patch, sikre at du transplantasjon kun de beste saplings. Det er, saplings de er sykdomsfrie, tettvokst og sterk. Vennligst unngå saplings som er leggy og svake.
Hvis du kjøper saplings fra en barnehage, velger de som er fri for insekter skader og er friske.
Når saplings er transplantert, sørge for å vanne saplings med vannløselige starteren gjødsel. Du kan kjøpe gjødsel fra et gartneri. Bland to spiseskjeer av vannløselige gjødsel med én liter vann. Det transplanterte saplings må være fuktet med en kopp av denne løsningen på alternative dager. Husk å vann rundt bunnen av transplantasjoner regelmessig.
Vegetabilsk hagearbeid er en annen hobby, mens det er et levebrød på andre. Enten det er en hobby eller et yrke, har gartneren å motstå fristelsen å plante for mange planter. Hold hagen weed gratis og vanne det hver dag.