Installering Window Air Conditioners - Slik installerer en Window Air Conditioner

Sommeren Varmen stiger opp og du har endelig bestemt seg for å kutte av varmen, i hvert fall i din stue eller soverom. Vel, vil et vindu klimaanlegget perfekt passer ditt formål. Nå, uten å sløse mye tid, kan komme ned i detaljene for å installere et vindu klimaanlegget.
Foreløpige Krav
Før vi starte med selve installasjonen, kan du prøve å forstå noen grunnleggende krav som vil lette vårt arbeid. Før du kjøper vinduet klimaanlegget, vennligst ta inn varsel, om hvorvidt vinduet klimaanlegget du kjøper vil være tilstrekkelig for kjøling av hele området, som det er ment. Siden alle vindu air conditioners ikke kommer i samme størrelse, gjør riktige målinger for å sjekke at vinduet klimaanlegget passer inn i vinduet. Også, pass på at vinduet hvor du har besluttet å installere vinduet klimaanlegget, ikke lukke side-måter. Det er ikke det et vindu som lukkes sidelengs ikke er egnet til montering av vinduet klimaanlegget, men en vertikalt lukking vindu vil lette arbeidet ditt til en god del. På den måten klimaanlegget vil passe godt inn i vinduet. Også vinduet som du velger for vinduet klimaanlegget installasjon, bør ha en strømforsyning punkt nær den.
Window Air Conditioner Installasjon
De fleste av air conditioners som produseres i dag, kommer med monteringsbraketter. Dette gjør oppgaven med å installere vinduet klimaanlegget praktisk enkel. Trinnene for installering av vinduet klimaanlegget kan være oppført som under:; Å starte med prosessen, raset i klimaanlegget braketten inn i vinduskarmen. ; Braketten skal være riktig montert på vinduskarmen og dets hjørner skal skrues fast. Senteret skruen på braketten bør skrus fast slik at klimaanlegget kan justeres til braketten. ; Det neste trinnet er å passe i klimaanlegget inne i braketten. Skyv klimaanlegget inn sitt feste og dra ut utvidelser. ; Plasseringene der skruene må settes inn bør bli boret ordentlig. Utvidelser av vinduet klimaanlegget, som har blitt trukket ut, har allerede bestemmelsene for skruene. Du kan bruke disse bestemmelsene som referanse for å foreta riktige øvelser på vinduskarmer. , Skru klimaanlegget tett til vinduskarmen. ; Bruk skum å isolere klimaanlegget fra vinduskarmen. Dette hindrer også den kjølige luften fra vinduet klimaanlegget, fra å strømme ut av rommet. ; Slutt, dra ned vinduene og fikse dem tett, slik at klimaanlegget er riktig sikret. ; Ved montering av vindu klimaanlegg, må noen andre ting også holdes i tankene, som er det alltid tilrådelig å vippe klimaanlegget litt, slik at det er en god drenering av vann. Hvis ditt vindu klimaanlegget har kommet sammen med kantete parentes, kan hele systemet sikres enda bedre ved å skru vinkeldiameteren brakettene til vindusrammen. Når du installerer vindu air conditioners om et rom som ligger oppe, ta riktige forebyggende tiltak og arbeider svært forsiktig. En meget viktig ting du bør vite er, ved å installere vindu klimaanlegg kan du bare kjøle ned et enkeltrom, motsetning til en sentralisert air condition-systemet.