Emo Klær

Når jeg først så bilder som representerte Emo mote, hva jeg personlig likte med det var den don't-care-holdning! Emo klær har sin egen helt unike særpreget stil. Gutter og jenter som tilhører Emo kulturen kan lett lagt merke til på grunn av antrekk deres. Begrepet Emo, har faktisk utviklet seg fra en bestemt sjanger av musikk brukte å indikere musikk som går mot hard punk. I løpet av årene, ble Emo brukt til å betegne flere enn bare en musikkstil. Det ble en kultur i seg selv. Denne subkulturen er nå definert ikke bare av musikk, men også av klær slitt.
Emo mote er fulgt av folk som ønsker å trosse tradisjonelle normer i samfunnet. En person som tilhører denne subkulturen skulle definere hans / hennes stil som er ikke alltid som per den tradisjonelle klær slitt av folk. Derfor Emo bekledning og mote handler om å utvikle ens individuelle utseende. Dette kan noen ganger gjøre det vanskelig å fastslå hva som er virkelig Emo, men det er mange butikker som spesifikt imøtekomme til Emo klær. Hvis du lurer på hvordan du skal kle Emo, her er noen ideer til mote Emo antrekk.
Emo Mote: Klær og hår; Emo klær kan aldri være komplett uten gensere. Hooded topper er et karakteristisk trekk ved Emo klær. Disse kommer ofte med trykt design eller høyt grafikk. Tight jeans er også en del av Emo klær. Jenter og gutter også sport disse med korte ermer stram t-skjorter. Den lagdelte ser også en del av Emo klær. Korte ermer fargerike tees kan bæres over lange ermer Tees. Disse Tees er enten i solide farger eller sprø utskrifter. Jenter også ha skjerf med antrekkene sine. For Emo klær, blir skjerf brukes å skape en fasjonabel uttalelse og disse ofte i knits i solide farger eller striper.
Jenter også bære tunge slacks. Bensinstasjon jakkene er ofte kastet over fargerike tees. Mange jenter som ønsker å følge Emo mote også foretrekker baggy bukser og korte tees slitt med hamp smykker. Studded belter er ofte slitte med jeans og disse belter kommer med store spenner. Footwear inkluderer kanvas sneakers eller sko i sort. Skate sko er også en del av Emo mote.
V-hals gensere også en del av Emo klær. Disse er slitte korte slik at skjorta bæres under titter frem fra undersiden. Emo jenter og gutter også slitasje karakteristiske hornbriller. Ofte vil slike unge piker og gutter bære sekk som slengt over skulderen sin. Er dette også som et varemerke for Emo mote.
Personer som assosierer seg med Emo fashion også sport noen typiske frisyrer som lett skjelnes as Emo. Emo frisyrer er ganske funky i sine samlede appell. Bustete hår med litt dristige innslag farger med masse høydepunkt og lavmål er noen av dagens moderne stiler av Emo mote. Kort farget svart hår med rett side feide bangs er også en av stilen uttalelser.
Folk som tilhører Emo subkulturen kjennetegnes ved deres atferd, som inkluderer være følelsesmessige og svært sjenert i naturen. Det bemerkes at folk som tilhører denne gruppen også ha suicidale tendenser. Derfor, kan man varsel visse typer kritikk tilknyttet denne kulturen.