Kjennetegn på kultur

Kultur refererer til mønster av menneskelig aktivitet og symboler som gir betydning til disse aktivitetene. Kultur manifesterer seg i forhold til kunst, litteratur, kostymer, skikker, språk, religion og religiøse ritualer. Folket og livsmønster utgjør den kulturen av en region. Kulturer varierer i de ulike deler av verden. De er forskjellige over landet grenser og mangfoldet i kulturer resultater i mangfoldet i mennesker over hele verden. Culture består også av systemet av trosforestillinger holdt av folket i regionen, deres prinsipper liv og deres moralske verdier. Mønstre av oppførselen til folk av en bestemt region også danne en del av regionen kultur. Ordet "kultur" som kommer fra det latinske ordet "Cultura" kommer fra "colere", betyr "å dyrke". Derav måten sinn massenes bebor en bestemt region dyrkes, i someway bestemmer kulturen i en region. La oss se på grunnleggende kjennetegner kultur og dens fundamentale elementene.
Kjennetegn på Culture
Kultur er delt, som vi mener at hver kulturen deles av en gruppe mennesker. Avhengig regionen de bor i, de klimatiske forholdene de trives i og deres historiske arv, de danner et sett verdier og overbevisninger. Dette settet deres prinsipper av livet figurer deres kulturen. Ingen kultur tilhører en person. Det er ganske delt blant mange mennesker av en bestemt del av verden. Den tilhører en enkelt fellesskap og ikke for single menneske.
Kultur er lært. Medlemmene av en kultur dele visse idealer, som former deres liv. Generasjoner lærer å følge disse idealer og prinsipper. Kultur forplanter seg gjennom generasjoner, noe som vedta sine gamle skikker og tradisjoner som en del av deres kultur. Idealene de basere sine liv på er en del av deres kultur. Kulturelle verdier som formidles fra en generasjon til en annen, noe som resulterer i en kontinuerlig med tradisjoner som er en del av kulturen. Språket, litteraturen og kunsten former pass på tvers av generasjoner. Kultur er lært, forstått og vedtatt av yngre generasjoner av samfunnet. Ingen av de enkelte er født med en følelse av hans / hennes kultur. Han / hun har å lære det.
Hva er elementer av kultur? Språket, andre former for uttrykk som også tanker og følelser av folket, deres sosiale og kulturelle normer, deres prinsipper og oppfatninger er de grunnleggende elementer i kulturen. For en effektiv overføring av kultur fra en generasjon til en annen, må den bli oversatt når det gjelder av symboler, som representerer den kulturelle verdier av et fellesskap. Språk, kunst og religion danne system av symboler som gjør ett dyp mening til kultur.
Til tross innsatsen til de eldre generasjoner å overføre sine kulturelle verdier til kommende generasjoner, mange har en tendens til å forbli uvitende om deres kultur. Folk er ofte funnet å ha en ufullstendig kunnskap om sin kultur. Folk sjelden kjenner deres kultur helt.
En gradvis endring er karakteristisk for nesten alle kulturer. Kulturer kan endres. Kultur mister noen av sine egenskaper og gevinster nye. Aspektene av kultur som forandrer varierer på tvers av foreninger. Med passering av tiden, nye teknologier dukker, nye moduser arbeid komme opp, sosiale tenkning gjennomgår overganger og det gjør kultur. Hver kultur endringer i tid, selv om frekvensen av endring av hver kultur varierer.
Studier har hentet ut et faktum at ingen kultur kan være isolert. Det er knapt noen sosialt fellesskap som er helt isolert fra resten av verden. Hver kultur derav, er meste påvirket av kulturer av omkringliggende regionene. Kulturelle verdier er tilbøyelige skal påvirkes av verdiene i lokalsamfunnene i nært nærhet. Kulturene, som kom i samme perioder ofte, viser visse likheter. Moderne tider har vært vitne til en Intermix av kulturer. Kulturer er blanda sammen gir opphav til delte kulturer.
Jeg føler at det er vårt moralske ansvar å forstå vår kultur. Det er behov for å studere vår kulturelle verdier og idealer, som har vært å forme vårt samfunn. Det er å ha nødvendig respekt og stolthet i vår kultur. Det er behov for å titte inn i det siste at har formet vår nåtid.