Unbreakable Utendørs Servise

Servise er en vesentlig del av vår livsstil. Vi bruker servise og bestikk daglig, ikke bare hjemme, men for all vår utendørs aktiviteter, og selv mens du reiser. Casual dinnerware er tilgjengelig i rike livlige farger og kontrast kombinasjoner, der man kan opprette en interessant tabell tema ved å mikse og matche farger og design. Unbreakable dinnerware har mange fordeler fremfor casual servise laget av keramikk, porselen eller steintøy: det viktigste som blir den ikke blir skadet eller sprukket lett, og er slitesterk og lett vaskbare.
Typer Unbreakable Outdoor Servise
Det finnes mange typer ubrytelige utendørs dinnerware, hvorav noen er listet nedenfor:
Melamin Servise: Melamin er laget av en organisk base og en kjemisk forbindelse cyanamid. Når det er blandet med harpiks, utvikler den brannhemmende egenskaper. Melamin har mange industrielle formål, men er mest kjent for dinnerware. Servise laget av melamin er stabil og inert i natur. Den bør ikke brukes direkte på en komfyr eller i en mikrobølgeovn eller en elektrisk ovn. Melamine bryter ned under oppvarming, og harpiks brytes ned og frigjør giftstoffer som er kjent for å føre til helseproblemer. Melamin er lett å lagre, bære og rent.
Plast Servise: Ordet plast sies å ha sin opprinnelse fra det greske ordet plastiko, som betyr passer for støping. Plast er laget av syntetiske polymerer av høye molekylvekt, og har bred industriell bruk. Plastic dinnerware er lett, sterkt, holdbart, og disponibel samt gjenbrukbare. Det er billig, og kommer i et bredt spekter som passer alles krav. Som melamin, er det tilrådelig aldri å varme alle plast dinnerware på komfyren eller bruke i en mikrobølgeovn.
Emalje Servise: Emalje er bestemt glass-belegg som kalles porselen emalje, og brukes til å belegge stål eller aluminium. Malingen påføres gjennom fusjon og er gjort for å gjøre kokekar og middagsservise mer korrosjon og varmebestandig. Den eneste måten det kan utvikle sprekker, er når det er falt fra en høyde. Denne ulempen er helt oppveies av dets attraktive utseende, holdbarhet og enkelt vedlikehold. En av de beste grunnene til å bruke enamelware er at du kan lage mat og servere i samme fat.
Polykarbonat Servise: Polykarbonat er en veldig tøff plast som brukes for en rekke applikasjoner, herunder å gjøre dinnerware. Polykarbonat score over all annen plast som den er veldig sterk, holdbart og lett. Det er noen ganger også kalt "kongen av plast". En av grunnene til at det brukes til utendørs arrangementer, er at glass-lignende utseende gir den et veldig skjør samt en stilig og elegant utseende. Det er nesten uknuselige, lett å bære og lett å oppbevare.
Thermocol & Papir Servise: Thermocol papir og dinnerware er utbredt som engangsartikler. Men de er kun tilgjengelige i form tallerkener og skåler, og ikke skjeer og gafler. De vanligvis kommer i hvit farge, er billig og generelt brukt til barneselskap.
Unbreakable utendørs dinnerware er flott for camping, piknik og selv fester hjemme så vel som utendørs. Dessuten, disse uknuselige dinnerware kommer i attraktive former, farger og design. Nå kan man nyte enhver anledning, uten å bekymre ødeleggelser & chips.