Dusj Stall Designs

Dusjkabinetter er integrert del av enhver moderne bad. Den viktigste fordelen av en dusjnisje installasjon er at den hindrer dusjen kommer vann sprutet rundt på badet, og begrenser den til ett bestemt område bare. Hvis du vurderer bad remodeling eller du har et nytt bad bygging i prosessen, bør du installere en dusj stall å gi den et stilig, elegant utseende. Formen, størrelse og stil på dusjkabinetter er så mange at det er forvirrende til tider. I utgangspunktet bør dusjnisje design passer for ditt budsjett og også bad innredning.
Dusj Stall Vedlegg Designs
Til å begynne med, ta målinger av på badet for å fastslå størrelsen på kabinettet som kan installeres. Så du må velge riktig plassering for dusjnisje på badet. Det er så mange ulike materialer som blir brukt til å lage dusjhjørne. Det kan være laget av glassfiber, herdet glass, akryl osv. Disse slags materiale er foretrukket som de er lette å rengjøre. Ellers kan du bruke andre materialer som glass blokk, glass fliser, stein, sement, etc. Du kan kombinere flere av disse materialer for å gjøre kabinettet for dusjnisje. Du kan bruke glass flis panel for den siden som er festet på do veggen, og bruke glass blokker for de andre veggene som er frittstående. I tilfelle du ikke liker de vanlige firkantet eller rektangulær dusjhjørne, kan du melde deg noen design med unike geometriske former hvis det passer godt med badet ditt design. Det kan være i form av en halv til en sirkel eller kabinett med fem vegger, etc.
Dusj Stall Dør Designs
Når det kommer til design av dørene til dusjen stall, kan det være en enkel dør laget av glass som svinger mer åpent i utsiden retning. Hvis badet ditt er ikke veldig romslig, deretter en skyvedør er akkurat riktig for deg da den ikke vil oppta ekstra plass når døren åpnes. Når både på badet samt dusjkabinett er stor, så bare du skal velge en bi-fold dør for dusjnisje som kan åpnes i begge retninger. Du kan gå for dusjkabinett uten dør også. For dette, bør plassering av dusjhode være slik at dusjen vannet ikke blir sølt over hele badet. Disse dager, er rammeløse dører få enorme popularitet på grunn av den unike mønstre som er tilgjengelige. Det er asymmetriske figurer som du kan bruke hvis kabinettet også er av asymmetrisk design. Så er det steam dørene laget av herdet glass som vil hjelpe deg å foreta dusjnisje steamrom.
Dusj Head Designs
Tegninger av dusjhoder forenkler i å forbedre utseendet til dusjnisje design. Til dusj hoder, har du mange alternativer i forhold til stiler og utførelser. Avslutningen av dusjhode kan børstet nikkel, krom, messing eller oljet bronse. Du kan velge den som passer med avslutningen av andre baderomsinnredning. Du kan velge mellom utsatt dusj fixtures eller skjulte dusj fixtures. Den utsatte de gir et elegant og stilig utseende til dusjnisje. På den annen side, den skjulte de beskytter kamper mot skader forårsaket av kontinuerlige eksponering for vann.
Dag, er det ikke nødvendig at man må holde bare ett dusjhode på ditt dusjkabinett. Du kan installere en flere antall dusjhoder. Dusjhoder med flere jets eller damp funksjoner er ganske populære. Du kan velge luksuriøse dusjhoder som vil skjemme deg bort med noen masserer effekter. Den har lagt til funksjoner av lys og musikk som kan gi deg en følelse som en spa. Så er det en stor størrelse overhead dusjhode som gir et regnvær-lignende effekt. Når utstyrt med en spesiell type belysning, kan det gjøre at du føler at du tar en dusj under en foss.
Å holde alle disse aspektene i tankene, kan du skreddersy en dusj stall for deg selv med den type funksjoner som du trenger og liker best. Antallet dusjnisje design er uendelige, men du bør velge den som passer din livsstil mest. Tross alt, du tar så mye av innsats slik at du får en dusjnisje som kan få deg til å slappe av når du tar dusjen på starten av dagen, eller faktisk noen annen gang også.