Hair fletting Machine

Om man har lang eller skulder lengde hår, pyntebånd stil passer dem alle. Unge jenter med lite flettet musefletter er en sjarm å se på. Mange kvinner foretrekker også å flette håret som det holder håret fra rot, og dette frisyre er svært funksjonelle for dem som de går om sine daglige aktiviteter. Gjennom årene har mange forskjellige hår pyntebånd stiler utviklet; grunnleggende engelsk flettene, Fishtail flettene, fransk flettene, nederlandsk flettene, osv. Som trikologi blir mer avansert, utstyr til å håndtere håret blir også stadig mer populært. Hair pyntebånd maskin er et slikt verktøy.
Bruke Hair fletting Machine til å Braid Hair
Som braid frisyrer er tilbake på moten, alle ønsker dem. Men, pyntebånd hår er ikke så lett, med mindre man har praktisert nok. Flettet hår også en grunnleggende forutsetning for mange detaljerte og forseggjorte frisyrer. En pyntebånd maskinen gjør pyntebånd enkelt og praktisk. Mange profesjonelle frisører bruke dem. Men, hvis man ønsker å prøve dem ut selv hjemme, er det ganske mange varianter tilgjengelige å velge fra som passer deg best. Hair pyntebånd maskiner er også kjent som håret braider. Her er noen instruksjoner om hvordan du bruker en standard batteri-opererte hår pyntebånd maskin.
Bestem på frisyre. Del håret inn i seksjoner ved hjelp av en fin tannet kam. Jevnt gre ut håret. Del hver del til det antall vridde tråder du ønsker å innlemme i frisyre din. En standard hår pyntebånd maskinen er håndholdte og batteridrevne, som krever vanlig AA batterier. Forsikre deg om at batteriene er nye, som du ikke vil gå tom for dem i midten av fletting prosessen.
Fest enden av den delte seksjoner til pinnene på toppen av maskinen pyntebånd. Juster klipsene på maskinen skal håndtere mer hår deler på en gang. Mens du fester håret på pinnene, må du la ca halvparten eller en tomme av hår stikker ut, for å sikre et bedre grep på maskinen på håret. Hold maskinen rett ut, og oppover, rykke den litt til å skape spenning.
Før du slår på maskinen, les alle instruksjonene nøye. Dette vil sikre at du holde håret på en riktig vinkel og ikke skade den skjøre trådene. Slå håret braider på, og start kronglete. Det er ideelt to knapper på den, ett for vridning hvert hårstrå og en annen til å vri en hel del sammen i motsatt retning. Start ved å vri hver tråd, og gradvis bytte knappen for å vri delen. Tommelen Regelen her er at jo lenger du holder maskinen, den strammere vendinger vil bli dannet. Selv om, stramme vendinger ser bra ut, ikke bli revet med. Man ønsker ikke håret til å stikke ut som halm. De-feste vridd håret og sikre avslutte med et klipp.
De fleste hår pyntebånd maskiner kommer med bruksanvisninger og noen pyntebånd frisyre ideer. Start med enkle reglene, og deretter oppgradere til spektakulære, utsmykkede frisyrer. Når du får taket på bruk av maskinen, bruke dekorative eller fancy hår klipp og band, til å gjøre en stil uttalelse med håret ditt!