Hva du skal ha for kroppen din form

For å være moteriktig i ens påkledning ikke alltid trenger dyre merkevarer. Retten mote forstand er noe som er innebygget i en person. Å velge riktig antrekk for kroppen din form er noe som man ofte har utsikt og en alltid ender opp med å kjøpe klær som egentlig ikke smigre en personlighet. Uansett hva de nyeste trendene handler om, må man alltid å plukke klær som forbedrer egenskapene og silhuetter som fremhever de positive punktene i en person. Hvis du vil velge et ensemble som compliments deg på beste mulig måte, må du velge klærne tilsvarende. Her noen eksklusive ideer å vite hva du skal ha for din kroppsform.
Ting å ha på kroppen din form:
Timeglass Shape:; Kvinner som tilhører denne formen er trolig den mest misunte av andre! Timeglasset formen er en drøm for mange og har du er naturlig velsignet med denne formen, ville du ha en svingete figur og et forholdsmessig kropp med slanke hofter. Timeglasset shaped kvinne ville passe inn mange stilarter med stor letthet. En slik en kvinne kan bære passende jeans å vise fram sin waistline eller straight leg bukser. Hun kan bære av grimer eller tees. I utgangspunktet, kvinner som tilhører til i denne kategorien kan eksperimentere med ulike motetrender!
Apple Shape:; Kvinner som høre til denne kategorien vil være tyngre på overkroppen. Such kvinner har en større bustline og større hoftene også. Vel ville velge riktig type antrekk til en slik form krever en å skape et balansert utseende i form av proporsjoner. Eple shaped kvinne kan bære topper med en behagelig passform som tunikaer med en V-hals. En utstyrt jakke kan gi en elegant og profesjonelt preg. Eple shaped Kvinnen bør velge solide farger og for de som elsker å ha kjoler, kan de gå for A-line design. Siden kvinnene som tilhører denne kategorien har slankere bein, derfor kan man velge knelang skjørt med formelle topper. Unngå klengete topper eller fancy stoffer. Velg et stoff med en fin høst som ikke klem kroppen.
Rektangel Shape:; Kvinner som kan kalles rektangulær i form ville ha en atletisk figur. Slike kvinner ikke har problemet hvis de får i vekt som det er fordelt likt i stedet for bare talje. Slik kvinne ville ha noen kurver. Å være slank i bygget trenger kvinner som tilhører denne kategorien egentlig ikke å ergre om hva de trenger å ha på. Selv da, kan man forbedre ser ytterligere ved seg mønstre som legger til dimensjonen av kroppen. Kjoler og full skjørt vil legge til fylden av rektangelet figuren. Kvinner kan selv velge lagdelte klær, noe som er veldig mye på moten. Bluser med ruffles eller bonde stil topper med sigøynermusikk skjørt passer rektangulært formet kvinnen. I utgangspunktet vil iført slående mønstre eller interessant design bidrar til å bryte de rette linjene i rektangulært formet kvinnen.
Pære Shape:; Kvinner som høre til denne kategorien vil ha et rundt tall med mer vekt på hoftene. Slike kvinner ville ha smale skuldre, men tyngre lårene. Kort sagt, ville de bli tyngre på undersiden. For dette, ville kvinnen må velge klær med vertikale linjer. Mørke farger bør brukes for nedre halvdel og lysere nyanser bør brukes for overkroppen. I dette tilfellet kan man velge v-hals og lange skjørt. Rett skjørt ville hjelpe en med å ha et slankere utseende for hoftene. Her vil man trenger å balansere silhuetten og bringe oppmerksomhet til overkroppen. Wrap kjoler og jakker som dekker hoftene er også et ideelt alternativ. Attraktiv utskrifter for det øvre området vil også hjelpe en til å balansere ut de tyngre hoftene ved å ta oppmerksomheten bort fra hoften. Bukser i dette tilfellet, bør støvel kutt slitt med lengre topper. Ideen over her ville være å ha øyet bevegelsen mot den øvre delen av kroppen.
Petite Shape:; Petite kvinner kan forbedre sitt utseende med noen enkle ideer! Kvinner som tilhører denne kategorien er korte og har mindre rammer. Så, i utgangspunktet, petite kvinner må bruke klær som passer godt. Skjorter med vertikale linjer vil skape en illusjon av en litt høyere organ. Necklines til topper kan være U-form eller til og med v-form. Plagg bør alltid være strukturert på lette tekstiler. Tunge stoffer vil kun få deg til å se ubehagelig. Kortere og små kvinner bør unngå å bruke korte skjørt til tross for deres slanke figur. Kort skjørt passer kvinner med lange ben, og derfor, kan du velge en knelang montering skjørt og pare den med mellomstore hælene. Belter bør alltid være smal, noe bling ville bare vises odde på kroppen av ett petite kvinne. For kontor slitasje, kan man velge bukser med rette ben og en pen kutt. Poser kan være små og mellomstore.
Uansett kan den nåværende formen på kroppen din, trenger du bare å balansere ut proporsjoner by velge klær som passer godt sammen med din personlighet og fremhever det beste i deg. Neste gang du handler, ikke kjøpe en splitter bare fordi den ser bra ut i reklame. Happy shopping!