Tree Stump Removal - Hvordan Fjerne en stubbe

Stubben er den gjenværende delen av stammen som fremdeles er forankret med røtter, i jord. Når et tre er felt, er det også viktig å fjerne stubben fra liggende din, slik de pleier å spire igjen og regenerere inn nye trær. Mens felling treet og dens grener er enklere, kan permanent trestubbe fjerning komme trickier. Hvordan fjerne en trestubbe, er spørsmålet at vi vil forsøke å svar her.
Typer Tree Stump fjerning
Manuell Tree Stump Remover: Mens felling treet, ikke kutter minst 3 til 4 gode sterke oppreist greiner, ettersom de vil komme godt med, mens løsne opp stubben. Ved hjelp av en spade, begynner å grave litt grøft rundt hele stubben. Mens gjør dette, snu spade bakover og lirke den mot stubbe til løsne den. Kast så mye som jord utover for å avdekke så mange røtter som mulig. Når nok jord har blitt flyttet, bruker du en bar (skarpe kanter cutter) å kutte noen av røttene rundt omkretsen av stubben. Press stangen ned i jorden, og flytte den frem og tilbake litt for å løsne jord, og å trekke baren ut igjen lett. Gjør runder med bar, og prøve å kutte så mange som mulig røtter. Holde baren med en vinkel hvor vil til slutt, hjelper det å komme til stubben sentrum. Når stubben begynner å bevege seg, ved hjelp av stående greiner, hive stubben ut av jorda. Denne metoden er bra for små trær.
Tree Stump Grinders: Gamle trerøtter ikke kan fjernes med hånden, deres røtter er begravet dypt nede i jorden. Et tre stump vinkelsliper er en elektronisk enhet, som drives ved hjelp av kontrollpanelet. Kontrollpanelet består av tenningen og alle andre kontroller som kreves for å drive det. Vinkelsliperen har skarpt blad montert på vinkelsliperen hjulet som hugger ned i stubben. Det finnes en hydraulisk spaken som hever, senker og flytter jeksel hjulet side til side, å kutte stubben fra alle sider. Fjern alle steinene bort fra stubbe for å unngå skader på vinkelsliperen hjulet bladet. Hakk, så mye stubben som du kan, med en motorsag. Plassering vinkelsliperen foran stubben, heve den et par inches over, nær kantene. Start tenningen, og senk den ned i stubben. Hold flytte den lenger inn i trestubbe. Gjenta denne prosessen, inntil stubben er helt hakket og du sitter igjen med bare noen få røtter. Du kan trekke dem ut manuelt, eller med spade.
Tree Stump Kjemisk Remover: Rotting ett stubbe med bruk av kjemikalier, er en annen måte å fjerne en stubbe. Imidlertid bør man være forsiktig når du bruker kjemikalier, slik de pleier å sive ut i jord og skade omkringliggende anlegg. Som dekomponering tar tid, og denne metoden avhengig det, ville det ta minst en uke før du kan ta stubben ut. De fleste kjemiske stubben removers er laget av kaliumnitrat (KNO3), og opptre som råtnende agent. For folk som ønsker å skynde deg prosessen, satte fyr på stubben kan også skje, da kaliumnitrat er en effektiv oksidant.
Man kan også leie profesjonelle trestubbe fjerning tjenester, for en rask og effektiv fjerning av stubbe. Ved hjelp av ovennevnte stubben fjerningsinstruksjoner, kan man kvitte seg med treet stubber og klare landskapet for andre trær eller planter.