Hvor å Feilfri mold og mugg

Mold og mugg vanligvis vises i hus, på flater som er konstant utsatt for en mild mengde med fuktighet. Mold og mugg er i utgangspunktet to typer svært små minuscule sopp. Begge disse plantene har en tendens til å vises særlig i fuktig klima og er sett spesielt i regntiden. Mesteparten av tiden, mold og mugg vises på steder som treflater, organiske stoffer og i noen tilfeller også på malingen på veggene.
Eksperter og husholdningsapparater produsenter har kommet opp med noen svært effektiv og idiotsikkert løsninger, som hjelper i rengjøring mold og mugg. Men er det farlig å puste dråpene av mange av de løsninger som brukes til å rengjøre mold og mugg. Det er flere måter man kan rense mugg og jordslag. Metoder for mugg og mold fjerning kan klassifiseres under to hoder - kunstige metoder og naturlige metoder. Den kunstige metoder er svært enkle å sette ut i livet, så man må bare spray løsningen på mold og mugg, og deretter rydde opp i soppvekst etter noen minutter, med hjelp av en skrape eller en klut. Den kunstige metoder for rensing mugg og jordslag er imidlertid gjeldende, og kan settes i bruk bare når mengden av mold og mugg er liten. For fjerning av en meget tett vekst av mugg og mugg må man bruke konvensjonelle metoder for en masse skala rense opp. Så spørsmålet gjenstår, "hvordan å vaske mugg og jordslag".
For følgende metoder som jeg er om å utdype, må du ha en bøtte, skrape børsten og ett stykke tøy. Nesten alle metodene er ganske enkle og rett frem som du kan implementere på egen hånd. Materialet kreves er også svært vanlig, og kan lett finnes i huset.
Ta en vårrengjøring mold og mugg # 1; Det første metoden er en veldig enkel, og du krever svært minimale ressurser. Alt du trenger å gjøre er å finne en tomt eller gjenbrukbare spray flaske og fyll den med klar hvit eddik. Deretter spray eddik på flater som har blitt forringet av mold og mugg. Du kan enkelt skrubbe av vekst med hjelp av en liten scrubber eller enkel klut.
Hvor å Feilfri Mold og mugg # 2; Den andre metoden krever bruk av hydrogen peroxide, som er en meget god anti mugg og jordslag agent. Alt du trenger å gjøre er å blande det kjemiske stoffet i en bøtte med vann og tørk den over berørte overflaten, med hjelp av en klut. Husk at deg å holde andelen til 1:3 av hydrogen peroxide, og hvor mye vann som du bruker.
Hvordan Clean Mold og Mildew # 3; Tea tree olje er annen svært god substans at du kan brukte å rengjøre mold og mugg. Mix om en skje av tea tree olje i en kopp vann, til å rengjøre overflate som har mugg og jordslag vekst.
Du kan også bruke noen andre naturlige stoffer som furu olje og boraks å rengjøre mold og mugg. Det er tilrådelig at du ikke overforbruk den rensende agent, mens rengjøring av overflatene. Et annet ord av forsiktighet, hansker ved rengjøring av mold og mugg, som din hud kan være allergisk mot noen av stoffene som finnes i dem.