Canary Yellow Diamond Engagement Rings

Ingenting kan slå romantikk og begeistring å foreslå din kjære, til å bli din for resten av livet. Hver person lever med nesten samme drømmen, å foreslå livs kjærlighet sitt, i en unik måte og at altfor med en unik forlovelsesring. Den klart mest berømte tradisjon er å foreslå ved å presentere en glistering diamant ring! Jeg behøver ikke gjenta at diamanter er svært symbolske, og representerer de tidløs kjærlighet og engasjement.
Diamond Engagement Rings
Hvis jeg ikke overdrive, er diamantringer blir presentert som et symbol på kjærlighet, siden evigheten. Diamanter kan finnes i en stort utvalg av farger også, hvorav Noen er naturlige, og noen er kunstige. De er stort sett fargeløse, svært reflektert og glitrende edelstener, ha regnbue fargetoner. Prisene på diamanter varierer med sin reflekterende kvalitet og er stort sett veldig dyrt.
Farget diamant engasjement ringene er et egnet alternativ, for de som leter etter diamant engasjement ringer, men ønsker ikke å gå glipp av farger. Det finnes tusenvis av flotte diamanter å velge mellom, uten å ofre kvalitet og eleganse. Diamanter få deres glitrer under prosessen krystallvann. Jo mer varme og trykk som ett diamanten går gjennom, jo ​​mer glitter og fargetone har innhentet. Fargede diamanter er tilgjengelige i forskjellige farger som orange, brunt, blått, rødt, rosa, grønt og gult.
Canary Gul Diamond Rings
Den gule fargede diamanten er ikke bare annen ordinære gemstone. Det er bare gul farge og har ingen antydning til noen andre nyanser som grønt eller brunt som mørkere steinen. De er rene lyse gul farge som de gamle verden 'kanarifuglen', derfor de er kalt "kanarigul gule diamanter '. De er en av de sjeldneste typen av gule edelstener og en av de mest populære! Nå, uten å komme inn i kjemiske rotet, la oss gå rett inn i "gule symbolikk".
Sammen med den evige engasjement og kjærligheten, kanarifrø gule diamanter er også symbolet på lyse sol, enorm glede, velstand og munterhet. Tradisjonelt, symboliserer gul farge dyrekretsen Leo, som gjør kanarifuglen gule diamanter populære birthstones blant personer under denne sols signere og blant august født. Kanarifuglen gule farge også tilknyttet det militære, er det et offisielt vedtatt bånd farge for militær støtte. Så, par går gjennom militære deployering, kan tenke på å velge for kanarigul gul diamant engasjement ringer.
Trender av Canary Yellow Diamond Rings
Uansett grunnen som gjør deg velge kanarifuglen gule diamanten, blir din oppgave fortsatt halvferdig før du vise frem dine kanarigul gul diamant, på best mulig måte.
Forlovelsesring innstillinger: Canary gule diamanten kan bli markert gjennom en uvanlig personlig setting. Mange tilpasset innstilling design stiler er tilgjengelige med sine egne tradisjonelle betydning. Innstilling typer beskrives av montert plasseringen av gemstone. Mange mennesker velger den definitive Tiffany setting, med sin ytre enkelhet og tradisjonelt utseende. Invisible innstillingen også en konvensjonell setting, hvor kanarifuglen gule diamant er hvilte i ett kopp og forbundet med en splitt eller bypass design. Velge en uvanlig personlig setting vil alltid hjelpe deg med å gjøre forlovelsesring mer unikt.
Forlovelsesring metal: Det er en vanlig antagelse at bruk av tradisjonelle gult gull vil markere kanarifuglen diamant, men det noen ganger virker i negativ retning. Gullet kan kutte glitrende utseende kanarifuglen gule diamant og at det ser kjedelig. Andre metal former med sine monokrome fargetoner, la den gule diamanter for å gnistre mer. Du kanskje tenke velge en hvit gull eller ett platina forlovelsesring.
Forlovelsesring aksenter: Bruk av flere gratis diamanter som oransje eller rød halvedelstener, forbedre utseendet av kanarifuglen gule diamanten. Noen par velger kanarifuglen gule diamanten å kompliment den sentrale viktigste hvite diamant. Mange mennesker med prøve å erstatte kanarifuglen diamant med noen rimelige semi edelstener som gul safir, topas og cubic zirconia.
Canary gule diamanter er noen ganger vanskelig å få tak på grunn av sin sjeldenhet. Foreslå your brud-å-være med en enorm kanarifugl gul diamant forlovelsesring, vil det definitivt sikre svaret du venter på!