Baderom Dekorasjoner: Baderom Decorating Temaer

Badet er ofte den mest forsømte rom i et hus når det gjelder hjem decor. De fleste huseiere pynte resten av huset med god smak, men ofte kuttet sine budsjetter når det gjelder å dekorere badet. Ingenting kan være mer kontrasterende at ett praktfullt dekorert hjemme med et tørt bad reflekterer en dårlig smak. Denne kontrasten blir enda mer fremtredende i ansiktet av det faktum at badet brukes ikke bare av eierne, men også av gjester. Derfor bør bad dekorere gitt et likt tanke, om ikke mer, mens dekorere ditt hjem.
Et bad ikke bare trenger å være godt utstyrt med alle fasiliteter, men det bør også fungere som et koselig sted hvor du kan slappe av selv. Du kan enkelt endre badet til en eksotisk hjemme spa ved å gjennomføre noen eller andre badet dekorere idé. Temaer er den siste "i ting" i badet dekorasjoner. Du kan lage ditt eget tema og dekorer badet pr din smak. Her er noen tema ideer for å hjelpe deg ut.
Beach Theme; Du kan skape følelsen av en hytta ved sjøen i ditt eget bad. Installere lyseblå fliser og male veggene i samme fargen. Heng rammene av vakre bilder av strendene eller havfruer eller akvatisk liv. Du kan også lime inn bilder av barna spiller på en strand lage sandslott. Velge farge på håndklær i en nyanse av sand eller taupe. Bruk bambus stativer å henge håndklær. Du kan også pryde veggene dine med treramme limt med skjell.
Classic Country Tema: Dette er en populær tema for begge, hjem innredning samt bad innredning. Start ved å installere fliser i skyggen av jord eller rust. Lag rikelig bruk av naturlig tre. Få stykker av aksent fra antikvitetsbutikker og plasser dem i passende stillinger på badet. Skap og andre møbler kan gis et antikt utseende ved å bruke en antikk farge på dem og tørke den av før tørking. Du kan også tenke på å bruke låven kommunikasjonstjenester som en erstatning for bilderammer.
Elegant, Hvis du er glad i en ryddig bad med minimal men klassiske dekorasjoner, er dette temaet nok for deg. Installer perle hvite fliser og male veggene i samme blendende hvit farge. Hold antall nødvendigheter som mindre mulig. Samle bare de utsmykninger som kan gå godt med stil og klasse på baderomsinnredning. Kjøp en sølv-farget håndkle rack som kan gi en glitrende effekt til badet. Gå for pastellfargede håndklær for denne type tema. Er det viktig at man alltid holde badet ryddig og skinnende rent, annet dette temaet vil miste sin sjarm.
Ultra Modern; Hvis du er fascinert av alle slags gadgets og er en die-hard James Bond fan, så du bør velge akkurat denne temaet. Selv om dette temaet ikke vil komme billig, ville det oppfylle dine hemmelige ønsker av stepping inn i situasjonen til agent 007. Du kan kjøpe et badekar som har flere temperaturkontroll enheter, og er intelligente nok til å vite det riktige nivået av vann fylles i. Det finnes også en rekke smarte toaletter å velge mellom. Disse toalettene er med rette kalles "ekteskap sparere" som de automatisk løfte lokket når brukeren tilnærminger, lukke setet av bruken og også rene selv.
Foruten de ovenfor nevnte badet dekorere temaer, kan du også bruke din egen kreativitet til å utforme temaer for bad dekorasjoner. Hvis budsjettet ikke tillater deg å gå for et bestemt tema, kan du prøve å endre fargen på fliser eller søker nytt strøk med maling til veggene. Disse små endringene kan gjøre underverker for badet uten å bli for hardt på lomma.