Home Maling Teknikker

Når vi snakker om hjem maleri, mener vi male både interiør samt eksteriør av hjemmet. Det er ingen tvil om det faktum at det tar mye krefter å få en god maleri effekt. Du kan ikke råd til å gjøre noen feil. Selv en liten feil vil ødelegge generelle utseendet på hjemmet ditt. Derfor anbefales det at man følger visse hjem male teknikker for å unngå fallgruvene.
Utvendig Home Maling Teknikker
Før du begynner søker eventuelle maling på interiør eller eksteriøret vegger, må du forberede overflaten av veggen. Fjerne alle disse objektene som skjermer, lysarmatur etc., som du ikke vil bruke maling. De objekter som ikke kan fjernes bør dekket opp med plast ark.
Utvendig maling fester seg til veggen overflaten godt hvis overflaten er litt ru. Derfor, sand den glansede overflatefriksjon ved bruk sandpapir. Det er gjort for å fjerne løst knyttet maling fra overflaten. Vask deretter overflaten grundig å bli kvitt smusset og smuss.
Sjekk ut nøye om du finner noen skade, og deretter reparere den. Flikke på alle de små hull og sprekker i flaten. Seal opp alle leddene der trim møter ytterkledning med en god kvalitet caulk som er egnet for en utvendig overflate. Hvis det er noen mørke flekker som ikke kan skjules av maling, dekk dem opp med beis blokkering primer.
Når flaten er klar, må du søke primer først. Den slags grunning som skal brukes avhenger av hva slags på ytre overflate du har. Med andre ord, det er separate primer maling for tre, metall, stukk, etc. Etter bruk av primer, vent litt tid slik at det tørker helt.
Til slutt, er det på tide å bruke utendørs maling. Vanligvis, to strøk maling må påføres oppnå best resultatene. I tilfelle du har tre ytterkledning, bør du påføre malingen med hjelp av en pensel. For andre underlag må du bruke makt sprøyter. Det hjelper å avslutte arbeidet veldig fort med nøyaktighet.
Interiør Home Maling Teknikker
Til å begynne med hell maling fra hele bokser over en stor beholder, og bland dem opp veldig godt, slik at rommet får et konsekvent farge på alle veggene. Lakken til hjemmet kan være et vannbasert maling eller olje-basert også. Du må legge til maling tynnere inn i det på en slik måte som du ikke ender opp slik maling er for tynne og eller annet du kan kreve litt ekstra maling for å tykne den opp. Oppgaven med interiøret hjemme maleri skal starte fra tak så du flytte ned til hjemmet veggmaleri. Himlinger er gjort først, slik at malingen drypper som faller på veggene kan benyttes til å male veggen.
Male taket den vanskeligste delen av interiøret maleri. Du bør bruke stige for å male taket i rommet. Først, bruke maling på hjørnene og kantene på taket og listverk med hjelp av en pensel med en bredde på 3 - 4 inches. Deretter male brede overflatene av himlingen. For å dekke hele taket flaten uten fysisk å anstrenge deg selv, bør du plassere stigen på midten av rommet og bruke pensler eller ruller med utvidelser som kan nå ut til alle langt områdene. Denne måten kan du male hele taket uten å flytte stigen.
Ta valsen børsten, flytte den på maling innskuffen slik at dens overflaten får dekket med maling og deretter bruke det gradvis på taket med tilfeldige zigzag strøk. Starter fra alle ene siden og bevege tvers taket. Hvis taket er stor deretter dele den inn en antall deler og dekke hver seksjon gangen.
Når du har dekket området med sikksakk strøk, flette alle tilfeldige slag jevnt med maling. For dette formålet, må man gjøre en rekke lette parallelle slag. På slutten av hver av de slag du har å løfte pensel eller rull. Når du er ferdig med én del, så bare gå videre til neste. På samme måte, må du utføre hjemmet veggmaleri. Ønsker du å gjøre noen hjem dekorere maling til å forbedre interiør, kan du satse på faux maling, vegg spraye, etc.
Mens male vegger eller tak, ikke ta noen pause i mellom som maling får tørket opp, og du vil ikke få ønsket finish. Etter anvendelsen av første strøk maling, hvis du trenger å, kan du setter en andre coat etter den første tørker opp. Endelig bør lakk påføres på beslagene av vinduene, dører, base styret og alle andre smale området. Det krever mye detaljering. For hensikten med detaljerte maleri ved smale trims sånn nær vinduene, bruke vinklede børste med halvannet inches bredde.
Hvis du utføre malingen jobb med hjelp av disse hjem maleteknikker, er jeg sikker du vil lykkes i få slags sluttresultatet at du var leter etter ved start. Dermed vil du føle deg stolt av deg selv, og samtidig dine venner og naboer vil bli imponert med utseendet på huset ditt.