Top Ten Parfymer - Best Parfymer for kvinner

Før du kjøper en parfyme, pass på at du ikke rush i hele innkjøp prosedyren. Det er i hovedsak to forskjellige ting å bli vurdert om kvinners parfymer: flasken og duften. Hvis det er en gave, så husk at duften er fin og flasken representerer noko spesielt til henne. Mens du velger for deg selv er det viktig å vite hvor du skal bruke den. Selv om du har en idé om hva slags parfyme du leter etter, ikke bare stole bare på beskrivelsen. Sjekk alltid på det beste ti beste parfymer for kvinner er tilgjengelige i markedet, og også parfyme vurderinger.
Tips for å velge en Women's Perfume
Den beste måten å velge en parfyme er å prøve den på deg selv. Enten du går til et varehus eller parfyme butikk, kan du prøve disse parfyme bruker testere eller gratis vareprøver. Bare ved å snuse testeren flasken vil ikke gi deg en klar idé om duften, derav, sprayer parfyme på testeren papiret og lukte det. En annen måte er å be om prøvene som de fleste av butikkene har gratis vareprøver som de kan lett gi deg. Én faktor som skal vurderes når du kjøper en kvinners parfyme er budsjettet. Kostnaden for parfyme kan være alt fra å være svært dyrt som en kjendis eller designer parfyme (designet for berømte personligheter som filmstjerner, sport stjerner, osv.) eller en luksuriøs parfyme til et rimelig parfyme. Så velger derfor så er det også noen rimeligere parfymer også tilgjengelig som er ganske populær.
Top Ten Best Parfymer for kvinner
Mange mennesker ønsker det beste parfyme tilgjengelige, og mange er også helt crazy. De 10 beste parfymer for kvinner er listet nedenfor:; DELICES de Cartier av Cartier: Det er en passende parfyme gave til kvinner i alle aldre. Det er en floral orientalsk parfyme ha en søt, myk, rik duft, og koster et sted mellom $ 60,00 - $ 75.00. , Narciso Rodriguez til henne av Narciso Rodriguez: Det er en best parfyme gave valget for eldre, voksne menn. Kvinner som liker myke, musky, fruktig duft vil elske denne salven. Det går også godt med kvinner som ikke liker blomster, orientalske eller søte dufter. Det er en classy parfyme og koster et sted mellom $ 70,00 - $ 94.00. ; Princess av Vera Wang: Det er et av de mest populære parfyme som går best med kvinner eller jenter fra alderen 13 - 25. Koster et sted mellom $ 42,00 - $ 68.00, har det en myk, ungdommelige, "jentete" duft som kan være en best gave til koner, kjærester og søstre. ; Island Michael Kors av Michael Kors: Det er en feminin og forførende parfyme ha hvite blomster duften. Det er en tidløs duft gave for voksne kvinner som liker myk, hvit blomster eller tropiske dufter, varierer mellom $ 45,00 - $ 75.00. ; Pink Sugar av Aquolina: Det er en god duft valg som er beundret av unge piker og tenåringer. Den har en feminin, leken, søt duft som er elsket av jenter i alderen 10-25. Den har en orientalsk duft og koster et sted mellom $ 22,00 - $ 50.00. ; Hanae Mori Butterfly av Hanae Mori: Det har en varm, sexy, litt krydret duft nytes av voksne, modne kvinner. Det kan være en fantastisk duft valg for kvinner som liker Vanilje dufter med et hint av krydder. Å ha en treaktig orientalsk duft, koster det et sted mellom $ 60,00 - $ 85.00. ; Prada Prada by: Den har en klassisk, sexy, dyp duft foretrekkes av modne kvinner i alderen mellom 30-80. Å ha en rik sexy duft, koster det et sted mellom $ 49,00 - $ 95.00. ; Magnetisme by Escada: Det kan være en passende parfyme valg for kvinner i alderen 20-40. Den har en unik, moderne, levende duft og koster rundt $ 60,00 - $ 75.00. ; Creme Bouquet ved Stilla: Det er en god duft gave til vanilje duft elskere. Den har en blomster, myke, feminine, vanilje duft som går godt sammen med kvinner i alle aldre, og koster et sted mellom $ 12,00 - $ 50.00. ; Brit by Burberry: Det er en duft gave best egnet for kvinner fra alderen 15 til 30 år. Den har en frisk, ren, klassisk duft og spenner mellom $ 62,00 - $ 82,00. ; Disse ti beste parfymer for kvinner er en innovativ blanding av dufter, satt sammen på en slik kreativ måte at det frister kvinner å kjøpe for seg selv og menn til å kjøpe for sine spesielle kjære.