Tegn på en juksemaker

Kjærlighet kan være blind, men du trenger ikke å være så nødvendigvis! De fleste av de som mistenker sin ektefelle eller sine signifikante andre utro mot dem, prøver de ikke å konfrontere dem for frykten for å miste den elskede. Men det er like sant at det er tider når en person bare ikke gjenkjenner åpenbare tegn på en juksemaker, og fortsetter å leve løgnen, helt til sannheten klapper dem i ansiktet. Så, hvordan du gjenkjenner at partneren kan være utro mot deg? De fleste av mennesker har en anelse eller en magefølelse av å bli lurt på. Mens det er sant at noen mennesker har uberettiget tillit problemer, men oftere enn ikke, når en mistanke er sterk og griner, du er nok rett. Mer så, uansett hvor hardt en juksemaker kan også forsøke å dekke opp, er det alltid noen advarsel tegn på en juksemaker, som bare ikke kan holdes tilbake. Her er ti Tell Tale tegn på en juksemaker som hjelper deg å gjenkjenne utroskap i ett forhold.
10 Tegn til Cheater
Behavioral Endringer: I de første stadiene av saken, kan det hende at partneren ofte bli for glad og imøtekommende mot deg. Som hemmelige kjærlighet utvikler seg til en mer langsiktig flørt, kan deres atferd blir humørsyk og tilbaketrukket. Det er som følelsen av den første kjærlighet så, når du møter noen ny for første gang forholdet er nytt og spennende, du føler en buzz i lufta og du går på cloud ni, men overtid this friskhet fades, og det kan bli en tøff balansegang handling. Dette kan resultere i fusk partner blir deprimerte og tilbaketrukne.
De forsvinner lov: Hvis partneren din gjør det forsvinningsnummer, det vil si, de plutselig ser ut til å ha denne haster å jobbe sent og har alle typer nye forpliktelser som tar dem bort fra hjemmet i lange perioder, så det kan være en av advarselen tegn på hedenskap. Selv enkle dagligvarer turer kan synes å strekke i timevis.
Overdreven bruk av Internett: Hvis din ektefelle tilbringer lange mengder tid på nettet, kan det være en av tegnene på fusk i et forhold. Mesteparten av tiden han / hun ville være konstituert alle hemmelighetsfull når nettet samt minimere eller lukke vinduer når du nærmer deg. Du kan også finne han eller henne rasende skrive og ta en pause hvert tretti sekunder eller så. Det er mer enn sannsynlig, at han / hun kan chatte eller skrive direktemeldinger. Det er ingenting galt med det per si, men hvis de blir ubehagelig når du er innenfor leseavstand, de er åpenbart skjuler noe.
Telefon Vaner: En av de sikre tegn på en affære er, når de plutselig blir private om alt, spesielt relatert til cellphone. Har en utro ektefelle vil begynne å bære sine mobile rundt med dem overalt, ikke la den ut av syne for dem, alltid sjekke det å se om de har tapt anrop eller tekstmelding. Når de har sine samtaler de ville være å slette tekstmeldinger og telefonlogger å skjule tegn på utroskap. En telefon regning er ofte et flott verktøy for å finne ut. Hvis det viser plutselig økning i uforklarlig toll eller rikstelefontaksten eller du finner et telefonnummer oppført overdrevet, så det kan tyde på at han / hun snakker lange timer over telefon, med hans eller hennes kjærlighet interesse.
Keen Interessen for Utseende: Sjekk ut den plutselige endringen i grooming vaner, eller en forandring i dressing stilen. I tilfelle av en kvinne, kan du merke at den får mer lekker opp og kle seg utfordrende å gå i matbutikken eller å få henne håret gjort. Med ham er det vanligvis være en indikasjon når han dusjer, barberer og kler opp mer enn vanlig å gå ut med sine venner eller for å fiske.
Endring i Seksuell Behavior: En ektefelle eller en partner som er utro mot sin partner kan enten helt løs interesse for sex og lage unnskyldninger etter den eller vekselvis viser økt interesse for sex når involvert på et utenomekteskapelig forhold.
Behavior mot deg: De behandle deg abusively eller med forakt, mangel på respekt eller overdreven sarkasme. En fusk partner kan også vise en uforklarlig aloofness eller likegyldighet på forholdet eller finne feil i alt du gjør, i et forsøk på å rettferdiggjøre deres sak.
Fusk koster penger: Kanskje du finner en utro kjæreste ta ut alt for mye penger, eller du kanskje merke kredittkort avgifter for gaver som smykker som du ikke fikk.
Neglisjere Barna: Hvis en partner er involvert i en slik sammenheng, ser du at de mister sin evne og vilje til å vise barna den oppmerksomhet de trenger. Det finnes også en mangel på ønske om å gjøre noe fix-ups rundt i huset, som hagestell, maling, rengjøring garasjen, huset reparasjoner. I noen tilfeller kunne de slå dette rundt på deg på samme tid, og beskylde deg for å aldri gjøre noe eller behandle barna dårlig.
Mangel på kommunikasjon: en utro partner vil forsøke å holde avstand med deg fører til en nedbryting av kommunikasjonskanaler.
Poenget er, som ikke uvitende om kjennetegn, i håp om at juks partner vil plutselig bøte hans eller hennes veier. Men det er like sant at ladingen din partner om fusk er en stor avtale. Husk, at falske anklager kan ødelegge noe forhold. Så, sørg for at du har bevis på plass før konfrontere partneren din.