Lawn gjødselspredere

En nødvendig verktøy for å bruke gjødsel over en plen på en ensartet måte, er kunstgjødselspredere mye brukt av plenen eiere i dag. Disse spredere forhindre dannelsen av gjødsel klumpene under programmet. Dette er fordi måten gjødsel blir spredt, har betydning fra synspunkt av riktig vekst av plenen.
Lawn gjødselspredere
Det finnes ulike typer av plenen gjødselspredere tilgjengelig i markedet. Forskjellen mellom disse gjødsling er basert på faktorer som arealet av plenen, og metoden for gjødsel søknaden.
Broadcast Spredere; Den brukes for gressplener spredt over et stort område. Kringkastingen sprederen er også kjent som rotatory sprederen, på grunn av platen det sysselsetter. Platen hjelper i å spre gjødsel med hjelp av sin spinning bevegelse. I løpet av prosessen med distribusjon av gjødsel, faller saken på platen, og deretter spredt jevnt over hele plenen. Man kan styre hvor mye gjødsel som spres gjennom sendingen sprederen.
Drop Spredere; Disse spredere er mer nøyaktige i sin distribusjon av gjødsel i forhold til kringkasting spredere. Disse brukes til befruktning plener som har et lite område, vanligvis mindre enn 5000 kvm fot. Beholderen som holder gjødsel, ligner en bøtte og har hjul som gjør oss i stand til å bevege den rundt lett. En av fordelene med å bruke drop spredere er at de kan brukes i trange hjørner eller liknende vanskelige vinkler på plenen. Nedgangen sprederen er billig i forhold til andre spredere, noe som er en fordel. I motsetning til kringkasting Spredere, er det ingen sløsing av gjødsel ved bruk slipp spredere.
Sentrifugale Spredere; Denne typen sprederen er lik den slippe sprederen, bortsett fra det faktum at området omfattes av sentrifugal sprederen er større. Banen der sprederen distribuerer gjødsel er bredere i forhold til drop spreder og er 8 inches i bredden. Disse spredere er således anses å være bedre enn å slippe spredere. Men mens spre gjødsel, blir det vanskelig å holde dem fast. Mange av dag sentrifugale spredere kommer med en deflektor installert. Dette gjør det enkelt for gjødsel skal anvendes langs blomsterbed fortau og.
Gressmaleren Spreader; strålesamleren Sprederen er et verktøy som kombinerer funksjonaliteten i begge plenen sprederen og strålesamleren. Sprederen besitter tindene som hjelper den trenge ned i jorden overflaten til en dybde på 2 inches, som er den rette dybden for plassering av næringsstoffer. Siden gjødsel brukes på en 40 tommer bred sti ved hjelp av denne sprederen, er det mulig å dekke et stort område. Montere strålesamleren sprederen selv er en kjedelig jobb. Kapasiteten til sprederen å holde kunstgjødsel, er rundt 100 kg, og slik at den kan brukes til store gressplener.
Top Bak Broadcast Spreader, dette sprederen kan inneholde opp til £ 80 av gjødsel og er festet bak plenen traktorene. The spredere har en mekanisme som hjelper kontrollere hastigheten gjødsel søknaden. Bredden av banen der gjødsel er brukt er 10-12 meter. It enables the machine to cover en area of ​​25000 sq. feet in en go. Dermed er det mulig å overvinne problemet omlasting sprederen ofte.
Kalibrering og bruk av Lawn gjødselspredere
Det er et viktig skritt i prosessen med å bruke spredere. Veiledning for kalibrering av plenen gjødsel spreder kan fås fra en nærliggende hagesenter. Selv om plenen spredere er vanligvis kalibrert av produsenten, er det nødvendig justere hver maskin til forholdene der det må brukes.
Mens du bruker en plengjødsel, bør den perifere delen av plenen dekkes i begynnelsen selv. Det interne området bør bli befruktet ved å flytte sprederen frem og tilbake. Denne fremgangsmåten hjelper dekker hele området riktig. Forsiktighet bør tas for å bruke gjødsel som sikre, og vil ikke forårsake noen skade, selv om fortært av kjæledyr.
Dersom ovennevnte trinn og prosedyrer følges skikkelig, kan de hjelpe plenen gjødselspredere gi gode resultater.