Reupholstering Stoler - Gjør det selv Guide

Hvorfor er Reupholstering Stoler nødvendig?
Trekket av møbler slites ut med tiden. Etter gjentatte rengjøringer stoffet har en tendens til å tape sin glans og også fades. Du tror kanskje det er på tide for deg å bli kvitt de eldre møbler elementer og kjøpe nye. Imidlertid kan dette være en svært kostbar sak. Videre kan enkelte deler av antikke møbler hold stor affeksjonsverdi for deg. Derfor kan du vurdere reupholstering, og dermed gi et helt nytt og tilpasset utseendet til gamle møbler.
Stoler er ett av de mest brukte møbler, og dermed er de første til å vise tegn på slitasje. Siden de fleste eldre møbler ble laget for å vare kan stolen være i bra stand, med unntak av møbeltrekk. Reupholstering stoler vil ta dette problemet og vil også hjelpe på å forbedre den generelle innredningen av hjemmet ditt. Dessuten kan reupholstering stoler også gjøres hjemme, men med hjelp av en gjør det selv guide. Forklares i denne artikkelen er en enkel guide å få den nye trekk på stoler med minimum oppstyr.
Du trenger følgende for mens reupholstering stoler:; Møbeltapetsering stoff, nål nesen nebbtang, gummihammer, saks, lim, Staple pistol, Ull batting, Tailor's kritt, A Do It Yourself Guide til Reupholstering Chairs
Det anbefales å ikke velge skinn hvis du er polstring stolen for første gang, da det er ikke lett å klippe og stifter skinn. Husk også å bruke skarpe tang og saks, og være forsiktig ved håndtering av dem. ; Det første du trenger å gjøre er å fjerne alle slitte puter, stoff, spiker, stifter og stifter fra den gamle stolen ved hjelp av nål nesen nebbtang. Ikke rive det gamle stoffet, mens du tar det ut som det vil hjelpe deg å ta målinger for det nye stoffet. ; Bruk eksisterende stoff fra stolen for å måle det nye stoffet og merk med skreddersy sine kritt. Klipp det nye stoffet langs markeringene ved hjelp av saks. Hold atleast tre inches ekstra på sidene, for å kunne vikle den rundt kantene. ; Plasser den nye stoff på eksisterende puten, strekke den og pakker det på samme måte som du ville vikle gave. Du kan benytte deg av stiften pistolen å stifte stoffet på plass. Sørg for at design til bilsetet, hvis noen, er riktig plassert. , I tilfelle, trenger du ikke ønsker å bruke eksisterende puten, kan du erstatte stuffing med ull vatt. Uansett må man være ekstremt forsiktig når du tar målingen for nye stoffet. , Nå er tid for smoothening kantene. Stift kantene med stiften pistol eller gjøre bruk av lim ment for å stikke stoff. Du kan også må folder stoff for riktig dekker puten. Husk å sømmen kantene ordentlig. Hold en sjekk slik at mønsteret er rett og det er ingen skrukker. ; Plasser puten på stolen og bruke skruer og spiker til å holde det på plass. Du kan gjøre bruk av gummihammer til å hamre i spiker og stifter. Gjev stolen har forskjellige stykker, ut som en rygg og polstrede armer, må du følge den samme fremgangsmåten for hver enkelt stykke, individuelt. Ved fullføring, vil du ha en stol som ser ut splitter nye! ; Fordeler med Reupholstering Stoler Yourself; Du kan ha utforming, mønster og farge på stoff som kan passe perfekt rommet ditt dekor. Dette vil spare mye tid på å forske for å få det passer perfekt til møbler. : Noen ganger er stolen god å bruke, bare puten utslitt. Det er bedre å Trekke om puten stedet for å kjøpe en ny styreleder. , For å gjøre stolen helt nye, kan du til og med male stol og deretter Trekke den. ; Med dette gjør det selv guide, kan du spare mye tid og penger. ; Som du kan se reupholstering stoler er ikke så vanskelig som det virker, hvis du har litt tålmodighet. Det vil bli mye morsomt hvis du kan styre en ekstra par hender. Når du behersker teknikken med reupholstering chairs deg selv, kanskje du vil ta den ekstra steget og oppussing alle hjem møbler!