Rengjøring Kaffetraktere - Hvordan Renhet en kaffetrakter

Kaffe har alltid vært en av de beste forfriskninger. For de fleste av dere en solfylt morgen begynner med en forfriskende kopp kaffe og en begivenhetsrik dag er alltid suppleres med de frisket slurker med kaffe. Selv om kaffe kan være brygget på en rekke måter, ett kaffetrakteren, dag, en viktig og den mest populære måten å brygge en kopp kaffe. Derfor er det en må-ha for deg. Hyppigheten av bruken kan være forskjellig fra person til person. Men alle foretrekker å holde seg borte fra rengjøring av kaffetrakteren. Hvordan rengjøre en kaffetrakter på en perfekt måte? Dette er et spørsmål i hodet til de fleste av dere mennesker. Kanskje har noen av dere allerede prøvd å rengjøre den, men var ikke fornøyd med resultatene. Høyre Eller er du tenker om det virkelig er nødvendig å rengjøre en kaffetrakter? Da er det på tide å gi den en prøve og smake kaffe på sitt beste.
Selv om du bruker kaffetrakteren sjelden, bør du rengjøre den fra tid til annen. Så, går dette uten å si at hyppige brukere må rense det hver måned uten å lykkes. Rengjøring fjerner alle urenheter og gamle innskudd fra kaffetrakteren. Disse er fortsatt fører til bitter smak i kaffen. Derfor må det rengjøres jevnlig som alle andre redskaper i huset. Selv om prosedyren er forskjellig fra den som brukes til den vanlige redskaper på kjøkkenet, er det ikke vanskelig. Rengjøring vil også øke levetiden på kaffetrakteren.
Men, før du starter prosedyren, bare husk å aldri bruke såpe til å rengjøre hele kaffetrakteren. Såpe og vaskemiddel kan legge igjen en rest bak dem forårsaker skade på kaffetrakteren og gjør kaffen smaker forferdelig. Noen kommersielle kits er også tilgjengelige i markedet for renhold samme, men du kan bare følge en enkel prosedyre på egen hånd og har en ren kaffetrakter og en deilig kaffe selvfølgelig!
Ti trinn til Rengjøring en Coffee Maker; Ting du trenger:; Vann, hvit eddik. ; Trinn 1: Bland en del vann med en del hvit eddik.
Trinn 2: Sett filter i filterkurven. Hvis din maskin er av en type som ikke tar filterpapir hopper deretter trinn 2 og følg trinn 3.
Steg 3: Sett potten på trakteren.
Trinn 4: Hell blandingen av vann og hvit eddik i vannet reservoaret for kaffetrakteren. Slå på trakteren.
Steg 5: La løsningen renne ut i potten. Eddik fungerer som en deodorizer under denne prosessen.
Trinn 6: Nå slå av kaffetrakteren. Fjern blandingen og venter i 15-20 minutter for potten for å kjøle ned.
Steg 7: Skyll potten og filteret grundig. Bruk varmt vann for dette.
Steg 8: Hell rene vann i kaffetrakteren. Nå slår den på igjen.
Steg 9: La alt vannet til å gå inn i potten. La potten avkjøles i 15 -20 minutter og fjern deretter vannet og skyll skikkelig. Gjenta trinn 8 og trinn 9 ett mer tid på å få de beste resultatene.
Steg 10: Tørk den ytre siden av kaffetrakteren med en våt svamp. Du kan også dyppe svampen i såpevann og bruke den. Ikke glem å tørke på overflaten som det er mange ganger veldig klissete.
Er rengjøring kaffekoker ett kjedelig oppgave? Jeg er sikker på, er det ikke noe mer! Så hva venter du på? Prøv stegene ovenfor og opplev en frisk og velduftende kaffe hver dag.