Hardwood Flooring Typer

Parkett er en favoritt valget for de fleste av huseiere. Stilen og elegansen til tregulv skiller seg ut fra andre gulv alternativer. De gir også varme og rikdom til huset. De store fordelene parkett er øko-vennlige produkt og mindre akkumulering av støv og allergener. Derfor, tregulvene er ultimate valg for folk å ha astma eller annen allergi relaterte helseproblemer. Hvis du planlegger for Boligmodernisering, kan du vurdere parkett. Du kan velge parkettgulv fra et bredt spekter av flekker og utførelser som per dine personlige preferanser. La oss diskutere kort om de forskjellige parkett typer.
Hardwood Flooring Typer
Selv om tregulv er dyrere i forhold til andre gulv alternativer, er holdbarhet og økt hjem verdi verdt å bruke prisen. Med riktig hardwood gulv omsorg, kan du beholde den stilige se etter flere år. Parkett er ideell for alle rom, unntatt badet siden de er skadet med hyppig eksponering for vann. Som ethvert hjem forbedring prosjekt, riktig planlegger tommelfingerregel for en vellykket gjennomføring. Vurderer dette, valg av type av harde gulv bør gjøres nøye. Følgende er parkett typer basert på treslag, behandlingsprosedyre, gulvtype og gulv stil:
Treslag, Blant de ulike typene av tre som utgjør tregulv, eik og lønn er i topp foretrukne listen. Andre parkett alternativer som utgjør til populariteten listen omfatter furu, gran, bjørk, kirsebær, kanel og valnøtt. Hver av de tre artene har sine egne fordeler og ulemper. Du kan søke råd fra den lokale rørleggeren om å foretrekke tresortene for parkett.
Behandlingsprosedyrer, basert på behandlingen prosedyre før og etter installasjon, kan parkett være av to typer nemlig. uferdige og pre-ferdige. Den tidligere typen krever sliping og etterbehandling av parkett etter installasjon, mens i tilfelle av sistnevnte type, er behandlingen prosedyrene ikke nødvendig etter installasjonen. Med pre-ferdige tregulv, sliping og etterbehandling av treet gjøres av produsenten.
Hardwood Floor Types, Generelt, finnes det tre typer av parkett, nemlig solide, konstruert og akryl impregnert. Solid parkett er laget av solide blokker av tre, som deretter kuttet etter bestemte dimensjoner. Ved konstruert tregulv, er tre til fem lag av tre og plast ark levd sammen for å øke styrken. Når det gjelder akryl impregnert tregulv, fugemasse og farge blir innprentet i hele skogen, noe som gjør et enhetlig utseende.
Hardwood Floor Styles, Snakker om stiler av parkett, variantene er stripen, planke og parkett. I strip stil, veden plankene er tilgjengelige i bestemte bredde, men med tykkelse. Tvert imot, kommer planke parkett med satt tykkelse og variable bredder. Når det gjelder parkett stil, er geometrical shaped tre stykker ble med for å skape et unikt mønster.
Når du avgjøre hvilken type hardwood gulv som du vil installere, og legge dem kan utføres med korrekt måling og grunnleggende snekring ferdigheter. Mens fikse dem, må du vurdere lyd og varmeisolering i bedre komfort. Du kan se etter moderne parkett typer med slike ekstra funksjoner. Velg fargen på harde gulv, slik at den utfyller rommet tilbehør og møbler. Følg produsentens retningslinjer for harde gulv installasjon å skape en rik konsistens og vakre gulv overflate.