Hvordan bygge en veranda

Et våpenhus er en del av en bygning struktur som vanligvis er plassert ved inngangen eller døren til bygningen. Det som skiller hovedetasjen av hjemmet fra utsiden bakken. Det er stort sett bygget på samme nivå av huset og passer de husene som er hevet over bakken. Våpenhuset kan ha trappen foran det for å klatre opp til huset eller klatre ned. Hvis våpenhuset er bygd opp rundt hele omkretsen av huset, ser det ut som en grense som omfatter huset ellers, er det verandaer som er bygget bare foran inngangen døren. Hvis du vet hvordan å bygge en veranda, kan du bygget det som per dine spesifikasjoner og krav.
Folk vanligvis sted noen møbler på trammen, slik at gjestene kan sitte der eller eieren selv kan sitte på verandaen og nyte naturen rundt mens de nyter sin te eller mens du spiser også. Bygg din egen våpenhuset gir deg friheten til å planlegge layout som per likings og og forbedre inn i stuen.
Hvordan bygge en Front Porch
Materialer og verktøy Nødvendig, 2 X 4 trelast styrene; Fire tre innlegg lager, Cement, Sand, plast ankere, bolter, spiker, håndsag, Drill, målebånd, Krittsnor, Hammer, hansker, Skyfles, penn og papir; Prosedyre for å Bygg en Porch
Bruke hansker under hele prosedyren vil vise seg å være en god idé, spesielt hvis du er den eneste personen gjør alt husarbeid. Ved hjelp av en penn og papir, tegner i oppsettet av verandaen i god tid.
Trinn 1: Opprett en sill plate ved å legge ut trykkimpregnert trelast styrene på 2 X 4 meter.
Trinn 2: Nå, til å feste svill plate til betongen lag under, bore hull på hjørnene av betong gulv, sette inn plast anker i dem og ved hjelp av bolter feste svill plate til den konkrete.
Trinn 3: For å få våpenhuset flere fast og sterk, legge til et lag av boards over karmen plate.
Trinn 4: Fix det øverste laget fast. Oppføre et stud mot muren ved å plassere den mellom nedre laget lagt, og øvre lag, lage ordninger for å holde den på plass midlertidig. Plasser topplaten over denne oppført stud, og plassere en annen stud å støtte den andre siden av topplaten på passende avstand. Legg de andre stenderne på samme måte. Marker plasseringen av piggene med en krittstrek og målebånd.
Steg 5: Når alle steder av stenderne er merket begynne installeringen av stenderne én etter én, og fest den godt til toppen plate med store negler og hammer.
Trinn 6: I tilfelle det er noen vanskeligheter med å åpne døren på grunn av lavere terskelen laget, kutte base styrene i døren ved hjelp av et elektroverktøy som en håndsag.
Du kan male og dekorere verandaen videre i henhold til din smak og behov. Bygg trinnene hvis våpenhuset er for høy. At prosessen er ikke veldig vanskelig. Å bygge en veranda rundt hele huset, må du følge samme prosedyre derimot, må du nesten 3 til 4 ganger mer materiale.
Nå, at verandaen er ferdig, kan du legge ut stoler og husker og slapp av mens du har morgen eller kveld te. Du kan også plassere noen stueplanter rundt våpenhuset slik at verandaen ser pyntet så godt du få frisk luft å puste. Noen foretrekker å legge persienner eller skjermer mellom stenderne. Disse screenes verandaer er bra hvis du vil unngå regnet eller solen. Hvis du har veldig små barn så er det bedre å få porter eller griller installert passende. Håper du vil få en idé om hvordan å bygge en veranda fra punktene ovenfor.