Slik installerer Baderom Fliser

En effektive måten badet remodeling er ved installasjon av baderomsfliser. Det finnes en rekke av fliser som kan brukes på badet, inkludert keramikk, porselen, marmor og granitt fliser. Blant disse er keramiske fliser på gulv foretrukket for bad gulv, som det er lett å rengjøre og dermed bidrar til å opprettholde hygiene. Marmor fliser er de dyreste. La oss finne hvordan du installerer baderomsfliser, slik du kan fornye badet.
Bad Tile Installasjon - Velge Baderom Fliser; Et godt utvalg av farger og design av fliser kan bidra til å sette deg rett bad design layout. Velge den riktige fliser på bad gulv er meget viktig. Du må være svært forsiktig på alle aspekter, liker materialet av fliser, farge og størrelse på flisene. Ikke velge pulserende fargede Baderomsflisene; heller nøytrale farger på bad gulv bør foretrekkes. Jo mer tykkelsen på fliser, jo bedre egnet er det fliser på bad gulv. Det er flere alternativer tilgjengelig fra hvor du kan velge fliser på badet.
Bad Tile Installasjon - Utarbeidelse av gulvet, gjøre badet vegger og gulv uten tapeter, gamle bad gulv, til lim og spiker gjøre overflaten flatt. Hvis noen reparasjon er nødvendig, fullføre den før du installerer på badet fliser. Rengjør i veggen og gulvet grundig, og la dem tørke helt. Hvis det er nødvendig, skal gulvet også flatet ved å spre latex gulvet leveler over hele gulvet. Mål området på badet ditt. Dette vil hjelpe deg til å kjøpe riktig antall baderomsfliser og andre nødvendige materialer. Du bør alltid kjøpe flere antall fliser enn nødvendig, for å unngå mangel. Ved mangel, må du ta til takke med fliser av ulik design, som kanskje ikke utfyller godt med bad design du har bestemt. Den ekstra baderomsfliser kan benyttes for å reparere eventuelle skadede fliser i fremtiden.
Bad Tile Installasjon - Legging av fliser; Når overflaten er klar, begynne å plassere brikkene på overflaten. Start på arbeidet fra midten av gulv eller vegg, og bevege seg mot utover retning. Hvis du plasserer flisene i diamant mønster på gulvet, kan det gjøre badet ser større. Når flisene er lagt, sjekk ut hver eneste flis nøye for å finne eventuelle skader på noen av de lagt fliser. Hold noen gapet mellom to fliser på avstandsstykker. For å få en bedre titt, bruke badet fliser design rotasjons-eller sette to forskjellige bad fliser design eller farger alternativt.
Bad Tile Installasjon - Bruk av lim, Plukk opp platene litt fra gulvet, og legg litt lim på det området. Også gjelde lim på den nederste overflaten på flisene med en tannsparkel, og sett dem på gulvet. Deretter trykker dem på bakken Tørk den ekstra lim som kan komme ut av kantene av flis. Put fliser avstandsstykker på begge kantene av flisen før du går videre til neste. Mens legge arbeidet foregår, forsikre deg om at høyden på platene forblir den samme. Fullføre hele gulvet før du flytter på kantene på gulv eller vegger, ettersom kantene kan ta ganske mange dager. Etter installasjon, burde du ikke gå på flisene, iallfall for én dag.
Bad Tile Installasjon - Innstilling Fliser på Borders; Neste ting du må gjøre, er å kutte fliser å fylle opp hullene på kantene. Fliser skal kutte etter at nøyaktige målinger, slik at de passer inn i gapet riktig. Om nødvendig, ta mål av gapet, og merk hver av fliser, med blyant før du skjærer dem. Fliser kan kappes med hjelp av en våt sagen. Pass på at du selv ut de skarpe kantene etter klipping hver flis. Ordne stykker av fliser i gapet på en måte slik at det skrå kanten er plassert mot veggen. Bruk deretter lim på disse brikkene ved å løfte hver del en etter en.
Bad Tile Installasjon - Anvendelse av Grout, Når legging oppgaven er fullført, og flisene er satt med lim, fjerne flis avstandsstykker. Deretter bland Grout per instrukser og bruke den med hjelp av en fleksibel sprederen. Cover én del om gangen som du gjorde for anvendelse av limet. Fjern eventuelle ekstra fugemasse fra overflaten av fliser ved å tørke dem med en tykk klut. La mørtelen å kurere fullstendig og så forsegle dem med silikon fugemasse lakk. Hold området urørt minst 48 timer, slik at den nye fliser firmaet opp godt, og du kan begynne å bruke den.
Vi har sett hvordan du installerer baderomsfliser, og det er klart at ingen spesiell teknikk eller profesjonell hjelp er nødvendig for installasjon av baderomsfliser. Selv om du ikke har noen tidligere erfaring, kan du påta seg denne oppgaven over en helg og få en perfekt oppsett av dine personlige valg for ditt bad.