Hjemmelaget Akne Masker

Ingenting er et større hinder for gode utseende enn hudproblemer som akne og kviser. Ikke bare er disse stygge, men de er vonde også. Det som er enda verre er at akne etterlate arr som fungerer som smertefulle påminnelser selv lenge etter at de borte. Så er du ute etter effektiv akne hudpleie produkter? Det er mange av dem med fancy navn og enda mer avansert priser. Hva kombinere godhet naturlige produkter gjennom noen effektive hjemmelaget akne masker? Her er noen gode hjemmelaget ansiktsmaske for akne.
Hjemmelaget Akne Maske med Baking Soda, Vask ansiktet med et renseprodukt. Bland deretter litt natron (ikke bakepulver) i en bolle. Bruk denne blandingen jevnt over hele ansiktet. La det tørke mens du bare hvile, eller gjøre noe husarbeid. Når blandingen har tørket skylle den av med vann. Føl myk, forfrisket følelse i huden din. Hva mer? Denne hjemmelaget maske for akne er like enkel som den er effektiv. Påfør denne masken 3 ganger i uken.
Hjemmelaget Akne Maske med Honey og Apple; Riv ½ et eple og bland det med 3 til 4 ts av honning. Bruk denne blandingen over hele ansiktet, eller til de berørte områdene. La den stå i ca 20 minutter og vask deretter av med kaldt vann. Dette fungerer bra for kviser og akne, og også gir huden en vakker glød.
Hjemmelaget Akne Maske med eggehvite, Fjern plommen danner et egg. Pisk eggehviten til den blir fin og skummende. Det er det! Hjemmelaget akne ansiktsmaske er klar. Med rene hender brukt denne pisket opp eggehvite. La den stå på i ca 20 minutter og så vaske det av med varmt vann. Ikke bare er dette en effektiv akne kur, men eggehviten også strammer huden. Men de er allergisk mot egg bør være forsiktig med å bruke eggehvite.
Hjemmelaget Akne Maske med eggeplomme, vitamin A i egg er effektivt i akne arr fjerning. Hvis du vil bruke dette som en naturlig akne kur, må du piske opp egget eggeplomme. Da gjelder det over hele ansiktet og la den på i 20 minutter. Vask den av med kaldt vann. Ifølge kritikere av denne metoden er det en mulighet for å fange salmonella fra egg. Gjøre noen undersøkelser før du ty til denne metoden for akne behandling.
Hjemmelaget Akne Maske med Havregryn; En annen enkel kjøkken bøte for akne forebygging. Ta ½ kopp havregryn og kok den i vann. La den avkjøles. Påfør deretter et tykt lag med denne over hele ansiktet. La den stå på i 15 til 20 minutter og skyll den av med kaldt vann. Her er en av de mange effektive hjemmelagde masker for akne.
Hjemmelaget Akne Maske med Carrot: Ta 500 gram gulrot. Rengjør den og knuse den. Bland det med fem gram mel. Bruk denne blandingen på ansiktet gang hver 2 dager. I tilfelle pastaen er for klissete legge mindre av mel eller legge litt rosevann til det. La dette lim forblir i ansiktet i 10 minutter og vask den av med kaldt vann. Dette acne hjemmelaget ansiktsmaske gjør underverker for å fjerne arr og reduserer rynker også.
Hjemmelaget Akne Maske med agurk, Crush en halv agurk i rosevann som i beløp som ville være egnet for å lage en smidig masse. Rør denne blandingen riktig og bruke den i ansiktet sjenerøst. La den stå på i 20 minutter og vask den av med kaldt vann. Dette er en av akne hjemmelagde masker som viser rask lindring av akne.
Foruten hjemmelaget akne maskene diskutert så langt, det er andre hjem rettsmidler som hjelper i akne kontroll så vel som kur. Men den beste måten å håndtere hudproblemer å ha et riktig kosthold, tilstrekkelig hvile og regelmessig mosjon.