Best Home Hårfarge

Jakt etter det glamorøse makeover, for fredag ​​kveld bash? Du kan selvsagt bruke mye av dollar på noe skjønnhetssalongen eller bruke en hårfarge hjemme, å endre fargen på tresses for metamorphosing til et klassisk blonde, en flammende, røde bombe eller en vakker brunette - valget er ditt. Ikke bare gjør de passer ditt budsjett akkurat, men disse eske undere ser ut til å gjøre jobben like godt som enhver salong hårfarge. Sammen med at du har frihet til å lage stiler av dine egne valg og endre den så ofte du vil. Du kan velge fra et bredt utvalg av farger er tilgjengelig fra blekeste blonde, til det mørkeste svarte og alle nyansene i mellom. Men på baksiden, kan velge disse hår fargene være ganske vanskelig. Med riot av produkter tilgjengelig på markedet fra midlertidig til semi permanente og faste farger, velge feil farge kan ha ganske katastrofale resultater, slik at du med forferdelige minner fra Browns som ikke dekker håret coloring tips og teknikk, oppnå vakkert farget håret er egentlig ikke vanskelig. Så nå som vi har fått du lurer, kan se på de beste hjem hår farger tilgjengelig i markedet.
Best Hair Color produkter
Velge riktig hårfarge til å farge håret ditt hjemme kan være ganske en oppoverbakke oppgave, med tanke på de hundrevis av hjemme hårfarge produkter fôr hyllene. Her er en guide til noen av de DIY beste hårfarge produkter tilgjengelig.
Garnier Nutrisse Permanent Crème Hårfarge: Muligens en av de enkleste å bruke hjemme hårfarger, gir dette hjemme fargen settet du levende og rike farger. Den etterlater også håret ser flott ut, til en brøkdel av prisen på salongen fargelegging. Så du kan trygt si nei til den forferdelige lukten av fargestoffer og ikke bekymre deg for håret blir tørt og haltende. Hva mer, med en korrekt anvendelse av sjampo og balsam, trenger du ikke engang trenger å bekymre deg for det filtrert bort.
L'Oreal Feria Haircolor: Dette hjemmet hårfarge er enkel å bruke og tørker ikke håret og etterlater den myk og håndterlig. Det beste synes å være det kjempefint conditioner som følger med den. Den eneste svikt er at fargene ser ut til å forsvinne raskere.
Clariol Natural Instincts: Dette er en midlertidig hårfarge, som er peroxide gratis og er veien å gå for de som ønsker å fukte sine kjedelig tørt hår.
Clariol Herbal Essesnces: Denne type hårfarger, etter Clariol, sikrer åtte uker etter langvarig farger og legger pulserende toner og glans til håret.
Naturtint Permanent Hårfarge: Si farvel til den kjemiske hårfarger, er dette hjemmet hårfarge enkel å bruke og gir en fin naturlig farge til håret ditt. Og den gode nyheten er at det ikke er fryktelig ammoniakk lukt heller!
For de som er redd for å bruke kjemiske produkter på håret, det er en liste over naturlige hår fargestoffer som henna eller sitronsaft, som du kan bruke for å få det perfekte utseende i din egen stue. Men mens coloring håret hjelp hjemme hår farger, husk å velge farge som passer din hud tone og stil. Den grunnleggende regel for en første timer, er å velge en farge i nærheten av din egen. Les instruksjonene på hvordan du skal bruke produktet før søknaden, for å oppnå de beste resultatene. Bruke farge til permed hår kan svekke sine røtter som leder til brudd, så før du går for noe hår farge eller hårfarge, husk å få en patch test gjort. Når du har oppnådd den vakre hår fargen du har lyst på lenge, ta vare på håret ditt ved å bruke sjampo og balsam, spesielt for farget hår, for å unngå falming. Og nyt din nye utseende og de pengene som du lagret, og likevel få det gjort alt selv.