Hvordan rengjøre en Pizza Stone

Pizza er en italiensk mat, populært relished over hele verden. Unødvendig å si, er pizza består av en ovnsbakt runde brød, som fungerer som base som er til slutt dekket med tomater eller en tomat basert saus og mozzarella ost. Smaken av en pizza blir mer deilig når du la med stort utvalg av pålegg tilgjengelig. Disse dager, har hvert hjørne av verden sin egen lokale oppskrift på pizza, som har lagt til antall som er tilgjengelige, av dette vann i munnen parabolen. Pizza har vært tradisjonelt bakt på pizza stein.
Pizza Stone
Pizza stein er faktisk et flatt stykke keramikk og har alle egenskapene til en stein. En stein er porøs i naturen og har termiske egenskaper. Varmen beholde egenskapene steinen bevise fordelaktig når det kommer til baking pizza fordi den gir pizzaen sin magiske sprø skorpe, ved å absorbere all fuktighet av den. Dagens pizza stein er tilgjengelig i keramiske materialer også.
Pizzabaking steiner er tilgjengelige i forskjellige størrelser slik at du kan velge den størrelsen som passer størrelsen på ovnen. Man kan også lage en DIY pizza stein ved ganske enkelt å stikke to keramiske fliser sammen. Pizzaen bakervarer stein må holdes i god stand. Det må være avkjølt i ovnen seg selv for å hindre sprekkdannelser i pizza steinen pga plutselige temperaturendringer. Pizza bakervarer stein gjør pizza smaker så veldig deilig, akkurat som de tradisjonelle. Pizza lage kan være en veldig vanskelig jobb hvis man er uvitende om hvordan du rengjør en pizza stein.
Hvor å Feilfri en Pizza Stone
Rengjøring av pizza stein er faktisk en enkel jobb, forutsatt at du følger den rette metoden. Uansett hvilken type din pizza stein er, det meste blir renset veldig enkelt ved bruk av riktig metode. Her er noen nyttige tips om hvordan du rengjør en pizza stein:
Først og det viktigste å gjøre er å aldri bruke noen form for såpe på pizza stein. Steinen har en tendens til å absorbere lukten av såpe og så neste gang du bake en pizza, kan det veldig mye viser seg å være såpe smaken. ; Hvis du ønsker å rengjøre restene av osten av pizza bakervarer stein, kan du plassere stein i selvrensende syklus av ovnen. Det smelter slutt osten av pizza steinen og gjør den ren. ; Skrap noen av den utbrente restene pizza fra pizza stein ved hjelp av et kjøkken hånd verktøyet (skraper). Deretter gni den med en fuktig svamp og legg den i en container full av enkle, men varmt vann. Bløtlegg steinen i 25 minutter og la det tørke helt ut. Gjenta prosedyren hvis steinen ikke er rent ennå. ; Hold pizzabaking steinen i ovnen selv under selvrensende syklus. Det bidrar til å gjøre pizza stein renseprosessen mye lett. Men dette kan fungere på feil måte fordi noen ovner har lenge selvrensende sykluser. ; Etter min mening ville det beste tingen å gjøre være, å forvarme pizza stein i ti minutter og så skvette litt brødsmuler, semule eller i det minste cornmeal før bake pizza på den, gjør dette til overflaten av pizza stein mindre klissete. ; Når du rengjør pizza stein med vann, må man alltid huske på at vannet skal være plant og varm. Prøv ut disse metodene for rengjøring av pizza stein og la meg vite til slutt resultater!