DIY Camp Dusjer: Hvordan lage Camp skyet

Å ta med en leir dusj eller en utendørs dusj for en leir, er en fin idé å gjøre det mer behagelig. Å holde ren i løpet av en leir, er en utfordring i seg selv. I dag er det mange selskaper som tilbyr ferdige leir dusjer produkter. Men, forberede vår egen camp dusjer er gøy og det sparer også penger. For å gjøre vår egen leir dusj er enkelt og trenger ikke mye investeringer på den delen av bobilen.
Hvordan få Camp sol?; Materialene som kreves for å bygge en enkel leir dusj er åtte 3-veis kontakter, 5 deler av 5-meter PVC rør, 9 stykker av 1-fots PVC rør, en drill, hageslange, en bøtte, en 4 av 6 fot plast presenning og slips ryggen.
Det første trinnet i prosessen med å lage en leir dusj er å skape et kvadrat ved å koble 4 ett-fot rør og 4 tre-veis kontakter sammen. Ved hjelp av ovennevnte prosedyren, en topp og bunnen av dusjen er opprettet. Med hjelp av 5-meter PVC rør, er sidene av dusjen laget. Dermed er den grunnleggende rammen av leiren dusjen opprettet. Plasten presenning er pakket rundt rammen for det formål å dekke det. Slipset ryggen brukes til å koble presenning til rammen av leiren dusjen.
DIY Camp Dusj; En kan lage kaldt vann, samt varmt vann-dusj for camping. Materialene som kreves for å foreta en grunnleggende kaldt vann dusj er gummi medisinske rør på rundt 10 fot, pumpe spray flaske av 1-liter kapasitet, heavy duty gummi band, kniv og et tau om nødvendig.
Cold-vann Dusj, Slangen som er koblet til flasken bør kuttes ved hjelp av en kniv. Den andre enden av slangen som er koblet til en spray dyse bør også kuttes. Formålet bak kutte av slangen fra flasken, og spray munnstykke, er å erstatte den med gummi medisinske slangen. Gummien Slangen bør derfor monteres både munnstykket og flasken. Den sterke gummistrikk bør pakkes på de punktene hvor slangen er montert. Aquarium tetningsmasse eller tape kan brukes i stedet for gummi band. Vann bør fylles i flasken og pumpes ved hjelp av spray munnstykke. Forbindelsene der slangen møter flasken og munnstykke bør kontrolleres for lekkasje. Hvis det er noen lekkasjer, bør gummistrikker justeres. Gjennomføringen av punktene ovenfor gjør leiren dusjen klar til bruk.
Varm-Vann Dusj, vil foreta en varm-vann dusjen er lett, men trenger tørt og solrikt vær til å varme vannet naturlig. Man kan også bruke en ovn eller gryte å varme opp vannet og hell den i 1-liter flaske for lagring av vann. Resten av prosessen i å gjøre det varme-vann dusjen er den samme som for kaldt vann dusj.
Stegene ovenfor hjelper oss med å forstå hvordan å lage leir dusjer. Riktig planlegging og samle de nødvendige materialer ville hjelpe i å bygge en fin leir dusj.