Liquid Mineral Makeup

For alle som begrenser bruker sminke fordi de ender opp med å ha utslett eller kviser, flytende mineral makeup er det ideelle valget. Personer med sensitiv eller tørr hud har en tendens til å utvikle hud allergier, grunnet bruk av kosmetikk og sminke, som inneholder kjemikalier, konserveringsmidler, parfyme eller fargestoffer. Mineral makeup er et relativt nytt forslag i verden av kosmetikk og sminke, men er raskt økende popularitet som følge av de mange fordelene som det gir. I utgangspunktet var mineral makeup gjort tilgjengelig i pulverform, men nå er det tilgjengelig i flytende form også.
Liquid Mineral sminke Ingredienser; Liquid mineral makeup består av naturlige og organiske ingredienser, som gjør dem trygge til bruk på alle hudtyper, spesielt på sensitiv og sart hud typer. Den inneholder ingen slike ingrediens som kan forårsake allergi, utslett eller kviser. Fargen i flytende mineral makeup er oppnådd gjennom tilførsel av mineral pigmenter. Flytende mineral makeup kan inneholde alle eller noen av ingrediensene, som Phytonadione (vitamin K), glimmer, glyserin, jern oksider, sink, titandioksid, Gingko biloba blad ekstrakt, aloe barbadensis blad ekstrakt, avionisert vann, Ascorbyl fosfat (vitamin C ), willow bark ekstrakt, calendula, tang, kamille, agurk frukt ekstrakt, kaolin leire, svovel, etc. og mange andre botaniske og bakken sjø mineraler.
Fordeler med Liquid Mineral Makeup; Bruk flytende mineral makeup er et trygt alternativ sammenlignet med de som inneholder skadelige kjemikalier og konserveringsmidler. Fordelene med å bruke flytende mineral makeup er listet nedenfor:; Ingredienser i flytende mineral makeup, som sinkoksid og titandioksid, formidle solbeskyttelse kvaliteter til makeup. Dermed gir flytende mineral makeup SPF 20 beskyttelse mot UVA og UVB, akkurat som en solkrem lotion eller fuktighetskrem. ; Naturlig flytende mineral makeup ingredienser, som jernoksid og glimmer, gi farge og shimmer til makeup produktet. Derfor, bruk av kjemikalier er ikke nødvendig, for å legge til farge eller shimmer. ; Kaolin leire og svovel i flytende mineral makeup, bidra til å helbrede og forebygge kviser, som de har anti-bakterielle egenskaper som fjerner urenheter fra hud. ; Liquid mineral makeup er vanntett, hypoallergeniske, kan brukes for lange timer, og er også ikke-irriterende og ikke-comedogenic. , The kremet tekstur av flytende mineral makeup gjør det svært enkelt å bruke og gir en glatt og jevn overflate. ; Naturlige oljer, som olivenolje, er lagt i små mengder slik at en lett påføring av makeup, som er behagelig å ha for lange timer, hver dag. Det letter også lett makeup fjerning. ; Liquid mineral makeup tørker raskt og holder seg intakt hele dagen, noe som gjør at brukeren ser friskt og eliminerer også behovet for hyppige touch ups. ; Liquid Mineral Makeup Anmeldelser, Per flytende mineral makeup anmeldelser, er den beste flytende mineral makeup tilbys av Illuminare Cosmetics. Den tilbyr et bredt spekter av flytende mineral makeup til rimelige priser og sin flytende mineral fundament er spesielt kjent. Andre berømte flytende mineral makeup merker, er Bare Escentuals, Maybelline, L'Oreal og MAD
Liquid mineral makeup ble først innført for alle hudtyper, men har fått enorme popularitet blant personer med sensitiv hud. Det blir nå foretrukket over de ulike andre kosmetiske produkter, og bruken fremmer sunn glødende hud og naturlig hudpleie, mens effektivt skjuler feil.