Hvordan holde håret rett Lengre

Rettetang håret ditt er en ting og vedlikeholde rettet håret over lang tid er et helt annet problem. Personer med naturlig krøllet eller bølget hår velger å rette håret ved ulike måter. Ved hjelp av kjemiske behandlinger eller flat strykejern, er midlertidige håret rette teknikker. Når du får håret vått det trolig ville curl tilbake til sin opprinnelige stil, ødelegge alle dine hardt arbeid på en gang. Miljømessige faktorer som fuktighet og tåke kan også resultere i håret curling tilbake tidligere enn du ønsker. Så hvis du er en av dem lurer på hvordan å holde håret rett lenger, så her er noen tips for å hjelpe deg på vei til lekre ser rett hår.
Tips om hvordan du holder rett hår
Hair Rette Hair Care Produkter: Når du har rettet håret ditt, må du bruke et par hårpleie produkter, for eksempel, avslappende sjampo og balsam som vil bidra til å opprettholde retta hår. De fleste av disse hår rettetang sjampo og balsam har silicons, polymerer og andre condition agenter som bidrar til å tynge håret etter vask, og også kjempe naturlige tendens til å krølle håret opp. Du kan også bruke dem før rette håret for å oppnå de beste resultatene. Sjekk ut håret rette produktene ved Herbal essenser eller Jonathan Vektløs utjevning produkter.
Hair Rette Irons: Velg en god kvalitet hår jern som gjør at varmen å trenge inn i håret. Profesjonelle hår straighteners er litt dyrt, men de er mer effektive i å holde håret rett for en lengre periode. Ikke bare gjør disse flatt jern frigjøre mer konsentrert varme i forhold til en billig strykejern, men også bruke keramiske materialer som hindrer skade håret ditt.
Bruk av Rette Serum: Rette serums og kremer brukes til å kontrollere tørt og krusete hår. De hjelper å beskytte håret mot varmen og er nyttig for kvinner som er utsatt for krusete hår i fuktig eller tørt vær. Den silikon og pomades i disse kremene beskytter håret mot fuktighet og fuktighet. Så hvis du lurer på hvordan å holde håret rett i luftfuktighet og tørre forhold, utretting serumer er absolutt nødvendig for et uregjerlig hår woes.
Bruk en Hairspray: Laminering hairsprays fungerer fint på retta håret og holde håret rett i lang tid. Spray dem på toppen, så vel som inne i håret og se den ekstra vekten flat uregjerlig hår.
Tørking Hår: For tørking av håret bruke en hårføner med en konsentrator dyse og en åre børste og gjøre små seksjoner av gangen. Start med det nederste laget av håret ditt, og jobbe deg opp til toppen lagene. Når håret er helt tørt, sette tørketrommelen på den kjølige lufta innstillingen og føn det helt.
Holde Hair Straight Overnatting: En av de mest vanlige spørsmål er, hvordan du kan holde håret rett over natten? Vel, trenger hår som er utrettet å bli pakket om natten. Dette vil hjelpe forlenge retthet på håret ditt. Pakk håret gre den rundt slik at den legger seg i en sirkulær setting rundt hodet ditt, og deretter bruke hårnåler å sikre lokker på ulike steder. Jeg håper du nå forstår hvordan du kan holde håret rett mens du sover.
Disse tips om hvordan du kan holde håret rett etter retting prosessen, kan bidra til å holde håret rett for en lengre periode. Men den viktigste faktoren for å opprettholde rettet håret for lang riktig hårpleie. Husk overdreven varme forårsaker skader på håret og kan være skadelig for det. Derfor, ting som blåse håret eller pusse det for ofte kan forårsake skade på den. Tilstand og fukte håret regelmessig og unngå overdreven bruk av håret rette produkter. Vær trygg din vakre håret vil være rett for en mye lengre periode.