Wedding Mottak Timeline

Du har endelig sagt ditt bryllup løfter og fikk over sommerfuglene i magen. Det er nå tid for å nyte og feire din hellige ektestand. Du vil at alle gjester skal huske bryllupsfeiring partiet for alltid. For å være vert best bryllupsfeiring fest, må du planlegge en bryllupsfeiring tidslinje.
Bryllupsfeiring tidslinje og bryllup planlegging er svært viktig for å arrangere en fantastisk fest. Bryllupsfeiring tidslinje hjelper deg å bestemme de ulike hendelsene som bør følge på en systematisk måte. Skrive ut bryllupsfeiring planen på invitasjoner du gir dine gjester, vil hjelpe dem vet hvordan kvelden vil utfolde seg. Det hjelper bryllupsfesten medlemmene å vite hva er deres roller under resepsjonen, og bidrar til å unngå i siste liten forvirring. Alle er klar over når maten skal serveres, toast med den beste mannen, skjære kaken, etc. vil skje til hvilken tid.
Følgende plan vil hjelpe deg å vite hvordan du skal planlegge en tidslinje for bryllupet mottak.
Tidslinje for bryllupsfeiring
Cocktail Time-17:00: Det er tid for den nylig gifter å klikke seg bryllupet fotografier etter at de sier, jeg. Gjestene følger paret mot resepsjonen for cocktails. Resepsjonen begynner med servering av cocktails. Den varer vanligvis i ca en time. Cocktailer er servert med forretter og hjelper folk omgås hos hverandre. Før du forlater lokalet, paret og deres foreldre sammen med brude partiets linje opp for vanlige hilsener med gjestene. ; Grand Ankomst & First Dance - 06:00: Koordinator sørger for at gjestene sitter og kunngjøre ankomsten av den nylig gifter. Foreldrene til bruden og brudgommen er innført, etterfulgt av kunngjøringen av paret som "Mr & Mrs. ' for første gang. The gifter nylig gjøre en grand entré. Dette er den perfekte tiden til å gå på gulvet for første dansen. Faren-datter og mor-sønn dans kan holdes på vent til etter måltidet.
Velkommen og First Toast - 06:20: Etter den første dansen, med alle øyne fremdeles satt på par, er det riktig tid for faren til bruden for å si det velkomsttale og takke gjestene pryder anledningen med sitt nærvær. Så noen fra familien kan si velsignelser. Brødskivene vil bli gitt av den beste mannen og forlover mellom kursene. Dette bidrar til å opprettholde følelser kvotient og å holde alle i sine seter.
Serving the First Course - 18:45: Hvis du har en sittende måltid, da gi råd bandet til å spille dempet musikk, slik at det ikke vil forstyrre gjestene under samtaler. Bruden og brudgommen kan også sitte og spise sin mat i løpet av denne tiden.
Tid til Groove - 07:30: The DJ kunngjør paret på gulvet. Paret skal danse en hel sang. The DJ kan også invitere brude partiet i løpet av andre halvdel av sangen. Den ekstra aktiviteter som å kaste buketten, midtpunktet trekninger og annen aktivitet som du ønsker å inkludere kan gjøres i løpet av jamming økten. Gjestene kan deretter bli med i dansen.
Kutting av Cake-20:15: Cake kutte signaler gjestene at det nå er OK å forlate festen. Derfor, plan kaken kutte omtrent en time før inngåelsen av mottak. Catering Personalet kan tjene kaken med kaffe og / eller champagne ved bordene.
Nylig Weds Takk Speech-20:30: Det er en veldig hyggelig gest, dersom det nylig gifter takker foreldrene og deres gjester.
Siste dans-08:40: Den far-datter og mor-sønn dans etterfulgt av alle gjestene på dansegulvet vil avslutte resepsjonen på en høy tone. Velg en festlig og rask for å få alle not og kronglete.
Final Farewell-9.55: Koordinatoren bør dørvakt alle på foajeen eller trinnene utendørs og paret gjør en grand exit fra resepsjonen. Venner og familie kan kaste konfetti, blåse bobler, roseblader og lys stjerneskudd og hei paret for en vellykket fremtid sammen.
Bryllupet resepsjonen tidslinjen kan endres i henhold til din bekvemmelighet. Det er alltid bedre å ha en bryllupsfeiring tidslinje og planlegge planlagt som det vil hjelpe å holde deg i en avslappet stemning. Det vil hjelpe deg i form i alt og vil ikke gjøre noen føler seg utelatt. Det er på tide å være glade og skrike, "Just Married".