Utvendig Maling Kombinasjoner

Få utvendig maling kombinasjonene som er best egnet til huset vårt er noe som er svært viktig for det generelle utseendet. Det finnes ulike hjem maleteknikker som kan settes inn kode for å gjøre vår kjære struktur alt som vakrere. Mange ting må tas i betraktning før endelig plan og faktisk går videre med maleriet.
Utvendig Maling Kombinasjoner; Monokromatiske fargekombinasjoner: Monokromatiske fargekombinasjoner inneholder én farge med to eller flere nyanser i kategorien av lys, medium og mørk. Nyanser av grønt kan også brukes i monokromatiske fargekombinasjoner. ; Komplementær fargekombinasjoner: Komplementærfarger er kontrast farger. Disse fargene kan gi en livlig se til huset. En kombinasjon av rødt og grønt er svært velkomne. ; Triadisk fargekombinasjoner: triadisk farger er tre farger. Disse fargene kan brukes til å male et viktoriansk næringsbygg. Rød og fiolett, gult og oransje, og blått og grønt er gode eksempler for triadisk farger. ; Tilstøtende fargekombinasjoner: tilstøtende farger er farger nesten tre farger - rødt, grønt og blått. Tilstøtende farger er enklere å male enn triadisk farger. ; Nedenfor nevnes er få struktur-klok tips og ideer som vil være nyttig for utvendig maling kombinasjoner.
Utvendig maling Kombinasjoner for et hus / Bungalow
En flott bolig som passer vår personlighet er det som alle ser etter. Gode ​​farger fornuft og kunnskap hjelper oss å oppfylle vårt ønske om å ha et hjem-søt-hjem. Huset ditt skal standout samt forhold til naboer og omgivelser. Se på hjemme strukturen nøye mens du velger utvendig maling kombinasjonene. Huseiere tendens til å utelate sine taket eller trepanel mens du velger utvendig maling fargekombinasjoner, noe som kan medføre utgifter senere. Taket ditt, trepaneler og maling farger skal flyte inn i et vakkert hjem utvendig maling og design. En skikkelig skygge utvalg med mørkere farge utvendig maling kan passe regningen.
De utvendige maling Kombinasjonen avhenger av hvordan du vil bruke fargene. Følgende er noen utvendig maling fargevalg for bungalower / hus:; Gul og Golden Farger: Den herlighet av varme er solfylte gule og gylne farger, og disse fargene er svært tilpasningsdyktige. De pleier også å passe godt inn i murstein og stein. Gul gjør huset ditt ser friskt og innbydende. Dempet skygge kan fungere godt. ; Green Farger: Det finnes et bredt utvalg av grønne farger som spenner fra livlige gult grønt til subtile grå-grønn og mose farger. Jordnære grønne fargene blandes godt med naturlig trelignende innstillinger og er ofte brukt for bungalower eller rustikk grus stil hus. En kombinasjon av lyse lime grønn med en touch av blått kan henvende seg til levende turkis, og være en kul farge å bruke. ; Kombinasjoner med Blå Farge: Fargen blå har mange stemninger. En kombinasjon av blått og hvitt kan vises lyse. Dyp rød kan legge prakt til mørkere blues. ; Spill med Pink, Rose og Coral Farger: Et hus malt med rosa ser feminine. En kombinasjon av gult og rosa kan snu på en solfylt skygge. Du kan legge til hvitt, off-white, støvete grønn og fawn farger som gjør god kombinasjon med rosa. ; En lokal maling butikk kan bruke noen av disse utvendig maling kombinasjoner på yttervegg av huset ditt. Det kan gi deg en idé om hvordan kombinasjonene skal fungere. Velger to til fire farver og holde seg til dem for å unngå forvirring.
Utvendig maling Kombinasjoner for Ranch Style Homes
Eksteriøret kan se mindre på grunn av odde forholdet mellom vinduer, trim og dører på en ranch stil hjem. Du kan bruke hensiktsmessige kombinasjoner av hvitt, beige, pastell og nøytrale farger som gir en frisk og større utseende til det. En mørkere farge for å trimme med en kombinasjon av hvit farge kan pop trim veldig bra. Et par flere gode kombinasjoner for en ranch er:; Gul maling med mørk brun trim; Pale gul maling med mørk grønn trim; Hvit lakk med mørk grønn trim; Disse kombinasjonene gir en ekstra-ordinært utseende til en ranch hus, som også er forbedret av det faktum at den er opptatt med en vakker hage, plen, og mye av jord rundt det.
Utvendig maling Kombinasjoner for en kommersiell / Residential Complex
Hvis du har observert nøye, vil du se en gjentagelse av fargekombinasjoner for mange kommersielle prosjekter. En dårlig-farget bygningen gjør ingenting for å tiltrekke seg de arkitektoniske elementene. Du må tenke hvilke farger du vil bruke til farging av et næringsbygg, med tanke på vinduer, skodder, søyler og trimme hvis noen. En kommersiell eller bolighus får en god verdi i sitt nabolag eller omgivelser når en passende utvendig maling kombinasjonen har blitt brukt på det. Maleri en bygning ved hjelp av historiske farger kan gi et personlig stolthet i eie. Å gi riktige farger til bygget ikke bare fortryller eierne, men også tilfeldig observatør. På dette stadiet, får bygge en ny sjarm og en ny identitet, siden en eksakt fargevalg er brukt. Flotte fargekombinasjoner kan skape positive følelser som kan være bra for business også.
En kombinasjon av grått og off-white kan gi bygningen som gamle historiske utseende. Mørk rosa gjør for strukturen ser ryddig mens du projiserer gamle dager. Lysere farger som blått, grønt, rødt, etc., kan brukes for de nybygde moderne konstruksjoner. De trenger å se svært attraktive fra fjern og dermed tiltrekke seg mange mennesker. Dersom bygningen har mange vinduer, så en kombinasjon av blekt hvitt og brunt er best egnet. Selv om, akkurat som små boliger, bør en være forsiktig om omgivelsene og nærliggende farger, mens du velger en kombinasjon for å bygge din.
Hvordan øke levetiden til utvendig maling?
Sollys (UV-stråling) og fuktighet har en negativ effekt på utendørs maling, og resultater i kritting og tint tap. Men dette problemet kan løses ved hjelp av latex (gummi basert) maling i stedet for oljebaserte eller alkyd maling. Sollys og fuktighet kan føre kritting og tint tap, men har en tendens latex maling til å motstå virkningene av direkte sollys bedre enn olje-basert eller alkyd maling. Dersom en bygning har tre paneler, så det kan være en mulighet for at skogen kan utvide og kutte på grunn av endringer i fuktighet nivåer. På grunn av dette, kan malingen sprekk i små biter. Her kan pustende og permeable latex maling brukes som lar vannet til å fordampe og unnslippe skaden. Les mer på:; Utvendig maling ordninger; Faux Stone Painting, utvendig maling Color ideer, vi kan endre innredningen som, og når det er mulig. Men utvendig maling kombinasjoner kan endres etter en lang tid. Til syvende og sist, inkluderer noen ting som man må huske på når du planlegger en utendørs maling omgivelser, plassering av huset, struktur av huset, og også hvor stort huset er. Etter at alle besøkende / kunder, etc., vil se ut først, og danne en mening på bakhodet deres, før de faktisk inn i strukturen på innsiden og å ta en titt på interiøret maling og andre hjem dekor elementer. Og til slutt, sørg for å ikke å glemme om rengjøring av malte vegger og utvendig regelmessig for å gjøre det vare lenger med den flotte utseende som du har gitt det.