Floor Tile Patterns

Mønstret gulv har alltid vært en favoritt når det gjelder ombygging av huset. Gulvflisene mønstre synes å ha seiret gjennom tidene, og på tvers av forskjellige kulturer. Siden det er det største området av alle rom, er det bare naturlig at mønsteret i flisene på gulvet påberope seg en følelse av orden, dybde og vitalitet til rommet.
Interiørarkitekter pleier å se etter inspirasjon til gulv flis mønstre i arkitektur, tekstil og til og med dyner design. Men det er visse enkle regler som styrer ditt valg av mønstre for gulv flis. Mens en tett fokusert mønster i lysere nyanser av gulvfliser gjør et rom ser større enn den er, kan en sterk stort mønster lage et rom virker ganske små. Men fordelen med store mønstre i sterke farger er at det kan ta tankene av boxiness av et rom. Også, mens du velger fargen på gulvet, er det viktig å vurdere fargen på flisene. For eksempel kan en mørk farget gulv skaper en illusjon av et høyere tak. Utenom dette, elementer som, arkitekturen av rommet og møbler også avgjør valg av gulvfliser mønstre. For å hjelpe deg på vei til å designe en etasje, her er en liste over vanlige gulvflisene mønster oppsett i bruk i dag.
Floor Tile Oppskrift Ideer; Det finnes mange muligheter for å arrangere gulvfliser særlig hvis du bruker aksent fliser. Du kan bruke innovative ideer for å lage mønstre i midten av rommet eller rundt kanten med porselen eller keramiske fliser på gulv.
Square Tile Patterns; Straight Course: Visualiser en tic-tac-toe bord og det er hva din rett kurs flislegging mønsteret vil se ut. Denne standarden fliser mønsteret som er mye brukt er dannet ved å stable firkant fliser med fugemasse linjer går vertikalt og horisontalt langs den. Det fungerer best når alternerende farger eller nyanser blir brukt, med mindre du foretrekker det enkle rutenett mønster.
Diagonale eller Diamond Mønster: Ligner på rette rutenettet, er diagonal flis oppsettet gjort ved å installere kvadratiske fliser og kjører fugemasse linjene i en 45 graders diagonal. Dette mønsteret har en stor effekt når flisene legges diagonalt fra de viktigste inngangen til midten av rommet.
Tegl Mønster: Dette keramiske fliser mønsteret krever legging rett kurs av fliser og deretter hver rad er vekslet med den forrige raden i en løpende bånd-eller tegl mønster. Dette fungerer for den rektangulære flis mønster også.
Rektangulær Tile Patterns; Basketweave: For basketweave mønsteret krever at du rektangulære fliser som er to til tre ganger høyden. Place to fliser vannrett oppå hverandre, skaper en firkant, etterfulgt av to vertikale fliser. Deretter følger dette opp med en annen kvadratet av to horisontale fliser og fortsetter dette mønsteret hele veien over ønsket overflate. Når du starter neste kurs, igjen begynner med to vertikale fliser og følge den opp med 2 horisontale fliser.
Fiskebein: Mye vanskeligere i forhold til tidligere mønsteret, krever en fiskebensmønster du bruke både rektangulære og kvadratiske fliser. Det består i utgangspunktet av forbyttet rektangler og kvadrater plassert på en tilfeldig måte. Men, må du lage delene passer sammen for å legge variasjon i mønsteret.
Diagonal Herringbone: Selv om ikke så tilfeldig som fiskebensmønster, gjør de diagonale fiskebensmønster deg å plassere kun rektangler i en rad med diagonal linje. I dette tilfellet, den andre fliser og alle de som følger det begynne i midten av forrige flis. Til dette trenger du å passe det andre løpet av fliser under den første, med den første flisen passer inn i sporet som er opprettet mellom første og andre fliser, langs det første kurset ovenfor. Dette må videreføres for hver løpet av diagonalene.
Ribbon Mønster: Du må alternative rektangulære fliser med firkantede seg i enten et stablet, eller en murstein som mønster.
Pinwheel Patten: The hjul eller vindmølle mønster er skapt av rundt en firkantet brikke med fire rektangulære fliser på hver side med hver av flisene overlapper den andre.
Husk at når du velger mønstrene er det en rekke ting som du må ta stilling til, som om du vil ha en design som bærer gjennom rommet, eller vil du det å bare bryte opp den grunnleggende mønster av fugemasse linjer. Tross alt, jo mer innsats som går inn i en flis mønster, jo mer tid og penger det vil koste. Den andre ting å huske på er overflaten av fliser, hvordan å innlemme fliser som har ulike utførelser og overflatestruktur og hvor godt den nye gulvet passer med de andre etasjene. Så gjør leksene dine før du går inn for gulvet flis mønster. Du kan bla gjennom din favoritt interiørblader eller gå flis butikker for å få en bedre idé. Med litt kreativ fantasi kan du legge pizazz hjem til deg og øke sin verdi i tillegg.