Seal og Send Wedding invitasjoner

Forseglingen og send bryllup invitasjoner er laget av miljøvennlig materiale som kan resirkuleres og kortene er tilgjengelige i forskjellige farger. En av de største fordelene med disse invitasjonene er at en konvolutt ikke er nødvendig, og saken eller innholdet som skal presenteres er montert på 6x17 (ca.) ark som er trykt på begge sidene. Innholdet på kortet inneholder kunngjøringen, informasjon om mottaket, dans, middag, et bilde, losji informasjon for gjester og nødvendig kunstverk.
Praktisk og rimelig, The lave kostnader og praktiske forhold har gjort forseglingen og send invitasjoner populære. A $ 0.28 frimerke er nødvendig å sende dette kortet. Responsen kortet bør imidlertid være påført et stempel for å gjøre det lettvint for gjestene.
Montering, The pre-merket folding linjer av sel og sende kort hjelper i enkel montering. En dekorativ segl brukes til å lukke kortet riktig.
Seal og Send invitasjon produkter; De ulike sel og sende invitasjon kortene tilgjengelig i markedet er beskrevet i de følgende avsnittene.
Field of Green: Denne grønn kortet koster $ 4.1 og blomsten design gir det en fjær touch. Bruk av sølv eller andre lyse blekket er ikke tilrådelig for dette kortet. Invitasjonen kortet har en rund sel og plass tildelt avsenderadressen både på perforerte respons postkortet og bakstykke.
Faded Floral: Kortet er lys brun i fargen og har en falmet rose trykt på venstre side. En klar segl er inkludert i dette kortet, på grunn av den unike design det besitter. Kortet er priset til $ 4,67 og har dimensjonene 5 5 / 8 x 4 når i sammenslått stilling.
Slående Silver Seal 'n Send: Utseendet på denne flotte, sølvfargede kortet er forbedret med et snev av skimmer. Det er mulig å tilpasse utseendet og innholdet som skal presenteres på kortet. Man kan bestemme blekkfarger, skrift stil og design som skal brukes til pynt.
Dancing Dragonflies: Dette kortet koster $ 4.1 og funksjoner øyenstikkere. Det har også en perforert respons kort og navnene til bruden og brudgommen er trykt på toppen. Utformingen av dette kortet inkorporerer runden segl og plass for avsenderadressen som er reservert på baksiden klaffen samt svare postkortet.
Sjarmerende i White: Prisen på dette sel og sende bryllup invitasjon kort er $ 3,28, og den hvite fargen gjør den perfekt for slike anledninger. Man kan velge relevante blekkfarger som passer til temaet og utformingen av kortet for å tilpasse den. Det perforerte kortet festet til dette bryllupet invitasjonen hjelper gjestene til å svare enkelt.
Bare Black: Dette kortet er laget ved hjelp av en kombinasjon av svart og hvitt farger og koster rundt $ 4. Den sorte fargen gir kortet et stilig utseende og gjør den perfekt for anledningen av bryllupet. Akkurat som de andre kortene som er nevnt ovenfor, har dette kortet også en respons del atskilt av en perforert linje.
Gold Trim: Størrelsen på dette kortet er 5 x 3 ¾ og det koster $ 4. Gullet folie trim forbedrer utseendet på dette kortet og blekk farge, skrift stil, bryllup poesi (innhold), etc., kan tilpasses til valg av avsenderen.
Forseglingen og send bryllupsinvitasjoner er ikke bare miljøvennlig og kostnadseffektiv, men også dekorative i utseende. Den enkle utseendet på disse kortene gjør dem skiller seg ut i hel del av dyre-og kunstferdig utformet bryllupskort.