Geodesic Dome Homes

Den siste i arkitektoniske teknologi, brakt til deg ved dørstokken ved den stadig voksende behov for folk til å tilfredsstille sine slukke for en endring i livsstil og hjem innredning, Geodesic dome boliger er de nye raseri i hjem konstruksjon. Vi skal diskutere videre, noen aspekter av dette nye konseptet som vi leser om, for eksempel, hvordan å bygge en Geodesic hjem? Og å lage en Geodesic kuppel.
Geodesic Dome Homes; Ethvert hjem bygget med de grunnleggende grunnleggende og design av Geodesic kupler kalles Geodesic hjem. Begrepet Geodesic, kommer hovedsakelig fra studiet av jorden og dens tangenter. Det kan defineres på en bred måte som den korteste avstanden mellom to punkter på en kule. A Geodesic dome består av en rekke geodesics (linjer) på tvers overflaten som krysser hverandre og danner figurer, stort sett like langt klare trekanter. Disse figurene er til stede jevnt over kulen og dermed bidra til å holde hele strukturen stabil. A Geodesic dome hjem er konstruert på en delvis rund kuppel på taket, i stedet for en konkret taket eller fliser som er felles med dagens boligbygging. Disse kupler kan være laget av materialer fra mykt stoff til hard metal.
Hvordan bygge en Geodesic Dome Hjem, Med Geodesic dome huset kits lett tilgjengelig, har det blitt enklere å konstruere en med den ekstra fordelen av at du prøver å bygge det på egen hånd. Settet består av et sentralt rammeverk og paneler av kuppelen. For å sette den på plass, de mest grunnleggende komponentene som kreves er muttere, bolter og skiver. Basert på størrelsen på muttere og bolter i forhold til rammen, den riktige størrelsen skiftenøkler, fastnøkler og tang må velges. Men, hvis du ønsker å gå videre og bygge en kuppel helt alene uten hjelp av en lett tilgjengelig kit, så følgende er få materialer som må innhentes, og informasjon for å følge:; Kart ut en blå ut av kuppelen for å referere til den mens konstruere, som målinger må tas basert på størrelsen av kuppelen. Det er ingen fast måling, dermed kan du bestille i panelene etter eget valg, og ifølge den, bygge rammen. ; Kontroller at areal på hvert panel er en littler bredere enn rammen slik at justeringer kan gjøres. , Avhengig av størrelsen på kuppelen, metallstenger, fortrinnsvis aluminium må kjøpes og kutt i like lengder for å danne struts eller støtte barer, som utgjør stormaskin. ; Disse stavene må da være flat og bøyd i vinkel i hver ende, for å koble den til en annen strut. ; Hull da må boret i hver ende for å skru av muttere og skruer, som holder hver strut fast med neste. ; Slutt, sammen domen ved å feste panelene til rammeverket. , Dette er den enkleste form av en kuppel som du kan konstruere. Pass på at du gjør justeringer for interne applikasjoner som, drenering, elektrisk krets poeng, ventilasjon, etc. Pass også på at planene for bygging er overlevert til lokale bygg og anlegg myndigheter i god tid for å unngå fremtidige problemer. Foruten bygg Geodesic kupler koblet til selve huset, kan du også lage Geodesic dome veksthus. Disse kupler er basert på samme prinsipp av funksjon av et drivhus, og de fungerer utmerket i stedet for den vanlige strukturene og rammene som drivhusene er bygget av. På steder der behovet for å bygge en bolig haster sammen med det faktum at det er behov for å holde ut, Geodesic kuppel telt det er. Disse telt kan settes opp hvor som helst, når som helst, og er praktisk å bygge på grunn av størrelse som et vanlig telt tiltak. Disse teltene er ofte konstruert i områder som er turistattraksjoner, hvor klimaet er normalt kald, som én av denne kuppelen innebærer den interne temperaturen til å være jevnt fordelt ved å fange varmen inne i den.
Den største fordelen med disse kupler er at, på grunn av deres sfærisk struktur, sirkulerer luften rundt kuppelen i stedet for å treffe den direkte, og dermed opprettholde temperaturen i kuppelen. En ulempe med en Geodesic dome huset er at, på grunn av type av materialet som brukes i en kuppel, elementer som sollys, lukt, kondens og lyd, trenge gjennom barrieren som gir liten beskyttelse mot dem.
Men hva kan være tilfelle, Geodesic dome hjem er en virkelig fantastisk oppfinnelse som har forandret ansiktet og definisjonen av oppussing og arkitektur. Det er et enormt behov som folk tar innpå med begrepet kuppelen hus. Selv om det er noen mengde utgifter involvert, er det anses å være billigere enn å bygge et konkret tak. Så hvorfor ikke være misunnelse av dine naboer? Gå, ta en Geodesic kuppel kit og satt til å jobbe på det å bygge deg en revolusjonerende Geodesic kuppel hjem.