Ideer for dekorere sovesalene

Er du en college-student? Flyttet ut og bor borte fra hjemmet ditt? Du må være å nyte ditt selvstendig liv i sovesaler på college ditt. Dorm rom er et sted, der studentene kan slappe av, studere, lese romaner, og se filmer på helger. Kort sagt, det er som et hjem borte fra hjemmet. Siden de fleste sovesaler er billig, kan de ikke være mye luksuriøse. De leveres vanligvis med grunnleggende fasiliteter som senger, skrivebord, dressers og et teppe. Mange av dere kan finne det ganske kjedelig å leve på et slikt sted. Men tror du ikke at det er en mulighet til å være kreativ og dekorere rommet i din egen stil? Dette lille rommet skal være ditt hjem i flere måneder, så, bør du gjøre det komfortabelt og innbydende. Her er noen kreative ideer for å dekorere sovesaler.
Ideer for Decorating sovesalene
Dekorere din dorm rom kan være litt utfordrende oppgave. Siden du deler rom med romkameraten din, bør du ta hensyn til hans / hennes meninger også. Hvis du deler en god rapport med romkameraten din og din smak er like, så kan du ta hans / hennes hjelp for dekorasjoner. Før tar noen skritt, er det viktig å forstå college reglene om dorm rommene og ta de nødvendige tillatelser.
Du kan velge et bestemt tema og planlegge dekorasjoner deretter. Du kan finne ulike interiør dekorere ideer fra bøker, magasiner og nettsteder. Mens kjøp av varer for dekorasjoner, først kontrollere budsjettet og den tilgjengelige plassen. Hvis du har et stort budsjett og nok plass, så kan du kjøpe en TV, stereo, rengjøringsartikler, skrivebord lamper, kan søppel, sengetøy og håndklær samt grunnleggende kjøkken utstyr som bestikk, boksåpner osv. Hvis du planlegger dekorasjoner for en liten plass, så bør du se etter lagring elementer som plast rulle lagring kurver. Alltid velge multi-funksjonelle elementer. Fest metal håndkle kleshengere eller plast kroker til skapet døren eller på baksiden av rommet døren, der du kan henge klærne. Dette vil gi mer plass i rommet og holde ting organisert.
I et dorm rom, er sengen den største møbel, og det fungerer som en sofa, studere området og salongbord. Så velger du sengen som er behagelig og lett å rengjøre. Velg fluffy puter til sengen. Du kan øke lagringsplassen ved å velge en høy seng eller heve sengen med sement blokker eller murstein. Oppbevare bagasjen og boksene under sengen.
Du kan male veggene i en frisk farge du ønsker, om det er lov. Du kan dekorere veggene med vakre plakater, rammer eller veggtepper. Du kan samle vakkert postkort og lime dem på veggene som en plakat. En bordlampe er avgjørende for sent på kvelden studere. Du kan også legge til forskjellige vakre typer mini-lys til veggene, noe som skaper en mer personlig atmosfære.
Hvis du har en kunstnerisk hånd, så kan du tegne vakre veggmalerier på veggene, med farget kritt eller slakter papir og fargeblyanter. Dette kan være et attraktivt tillegg til veggdekor. Slikt veggmalerier kan lett fjernes, eller vaskes av.
Å være student, har du sikkert ville ha massevis av bøker. Så, hvorfor ikke du får bookends fra bokhandelen? Det legger definitivt skjønnhet til rommet ditt dekorasjoner. Du kan også kjøpe en tabell som kan imøtekomme dine TV eller datamaskin. En komfortabel stol datamaskin kan brukes til ekstra sitteplasser.
Pynt vinduene med sugekoppen dekorasjoner og fargerike gardiner. Velg gardiner som passer dekorasjon temaet. Planter gjøre atmosfæren forfriskende og livlig. Det gir et mer hjemlig preg. Plasser en potteplante på hjørnet av rommet.
Med disse flotte ideer for å dekorere sovesaler, gir et personlig preg på rommet ditt og få en anerkjennelse fra dine venner for din kreativitet. Jeg er sikker på, vil ditt vakkert innredede hybelen gi deg en følelse av å være hjemme, og du vil aldri bli hjemlengsel. Happy college livet!