Street Legal golfbiler - Neighborhood Electric Vehicles

Street Legal golfbiler og nabolaget elektriske biler er drevet av elektrisitet som er lagret i den innebygde batterier. Mer enn 40 land har lovgivning om street legal golfbiler og nabolaget elektriske biler. Disse lovene gjelder spesielt for langsom bevegelse elektriske biler.
Street Legal Golf handlekurver; Ved street legal golfbiler, lover definere dem og regulere bruken oppgi følgende:; Street Legal golfbiler må ikke være i stand til å flytte med en hastighet som overstiger 35 miles per time. ; Maksimal kapasitet er av 4 personer på hvert street legal golf cart. ; Hver street legal golf cart må være utstyrt med sikkerhetsfunksjoner som leder lys, hale lys, brems lys og slå lysene. ; De må også være utstyrt med reflekser på sidene strekker seg fra fronten til bakenden av kjøretøyene. ; Det er obligatorisk for street legal golfbiler å ha en indre og utvendige speil. Utvendig speil må være montert på fører og passasjersiden. ; En frontruten, parkering pauser og bilen identifikasjonsnummer er en nødvendighet for hver av disse kjøretøyene, men vindskjerm-vindusviskere er ikke obligatorisk. ; Hver street legal golf cart må være utstyrt med tre-punkts belter. ; Hvert kjøretøy av denne typen må ha produsentens Certificate of Origin, erklærte det å være en lav hastighet kjøretøyet. ; En golf cart ikke krever forsikring, men en elektrisk street legal golf cart må være forsikret. ; En etikett advarsel om at denne bilen ikke bør kjøres med en hastighet høyere enn 35 miles per time, må bli sittende fast på hver disse kjøretøyene. ; Neighborhood Electric Vehicles (NEV); A nabolaget elbil er et kjøretøy klassifisering som har godkjenning av USAs Department of Transportation. Klassifiseringen er for begrenset hastighet kjøretøyer som opererer på strøm som er lagret i om-bord batterier. Neighborhood elektriske biler kan defineres som helst fire hjul bil som veier mindre enn 1400 kilo med en øverste hastighet på 25 miles per time (40 km / t).
Neighborhood elektriske biler er spesielt designet og bygget for å være street legal. En fulladet nabolaget elbil har en driving range på 30 miles (48 km). Disse elektriske biler kan kobles til en elektrisk kilde (110V standard stikkontakt), til å lade batteriene. Opplading kan ta 6-8 timer å fullføre. Men, kan noen av disse kjøretøyene også være koblet til en 220 volt stikkontakt og krever 4-5 timer å lade.
Begge street legal golfbiler og nabolaget elektriske biler kan ikke operere på hver gate. Etter visse restriksjoner, kan de operere på offentlig vei med en fartsgrense på 35 miles per time. Kalles også lav hastighet biler, både street legal golfbiler og nabolaget elektriske biler er racing foran å ta ansvar for korte reiser, for eksempel reise til kjøpesenteret for å handle, besøke en venn i nabolaget eller plukke barn fra buss-stopp eller skolen. Ved hjelp av disse kjøretøyene er økonomisk rimelig, ettersom de bruker strøm verdt 1-3 cent per mile. Gassdrevne biler er kostbare å operere over korte avstander. Disse kjøretøyene som er egnet til å operere over korte haler og mens de gjør, så lykkes i å spare penger og det er hemmeligheten til deres popularitet.