Hvordan bygge en Utendørs Kjøkken - tok Planer for Utendørs Kjøkken

Utendørs kjøkken er stadig enorme popularitet i disse dager, og du trenger ikke å være en kjendis å ha en. De tilpassede utendørs kjøkken kan lett passe inn i utendørs plass i ditt hjem. Sammen med et utendørs kjøkken, kan du ha et lysthus for bespisning, spesielt for bruk i sommersesongen. Før du tenker på hvordan å bygge et utendørs kjøkken, er det nødvendig at du må bestemme at bygget for utendørs kjøkken.
Utendørs Kjøkken Designs; Det første trinnet når du planlegger å bygge et utendørs kjøkken, er å finne plassen som er tilgjengelig for å bygge et utendørs kjøkken. Når du dette er bestemt, vil det være lettere for deg å designe et utendørs kjøkken. Plassen for utendørs kjøkken kan være en kortstokk, et basseng, en hage, en uteplass eller et lysthus. Hvis du har en eksisterende strukturen for utendørs kjøkkenet i bakgården, kan du ha en av de fineste og unike utendørs kjøkken. Også må utekjøkken har mønstre og farger som vil utfylle arkitekturen i huset. Bygningen plan for utendørs kjøkken må utformes på en måte slik at utendørs kjøkkenet har en flott utsikt fra stedet hvor du lage mat eller spiser.
Utendørs Kjøkken etasjeplan, Etter å ha bestemt sted og utforming av utendørs kjøkken, er det utendørs kjøkken gulv laget. Gulvet planer om en utendørs kjøkken er mye som å bygge en patio, med unntak av å innlemme plass for gassrør eller synker og alle andre nødvendige hvitevarer. Hvis du planlegger å innlemme et kjøkken vask eller oppvaskmaskin, må dreneringssystemer planlegges tilsvarende. Noen av kjøkken tilbehør inkluderer følgende:; Utekjøkken øyer; Utekjøkken grill, frysere, Ovner, Kjøleskap, vin rack, lysarmaturer, Sound System eller en TV, The slitasje av utendørs kjøkken tilbehør er mer enn innendørs kjøkken. Selv gulv og bygging av utendørs kjøkken må gjøres ved hjelp av holdbare materialer.
Utendørs Kjøkken Skap og Benkeplater, The utendørs kjøkkenskap er brukt til lagring av matvarer og annet tilbehør. Skapene kan også gi en form for utendørs kjøkken. Rustfritt kjøkkenskap er tilrådelig for utendørs kjøkken, som de er holdbare og er ikke påvirket av været endringer. Wooden kjøkken skap bør unngås i utekjøkken, spesielt i nærheten av en grill. Kjøkkenet countertops bør være av et holdbart materiale som rustfritt stål, kleberstein, teak, kobber, sink og mahogny.
Utendørs Kjøkken Verktøy, likhet innendørs kjøkken, utendørs kjøkken også innebærer VVS og elektrisk arbeid for installasjon av vann, elektrisitet og kraftforsyning. Kjøkkenbenken krever en vannforsyning og avløp som. Den utendørs kjøkken belysning innebærer elektriske forbindelser til lysarmaturer over kjøkkenet countertops og spisestue.
Bebyggelsesplaner for utendørs kjøkken kan variere avhengig av tilgjengelig plass, og du liker og misliker. Et komfortabelt utendørs kjøkken kan være et flott sted hvor du kan nyte din parter. Cooking med dine venner eller familie kan være moro i en stor utendørs kjøkken.