Anmeldelser på Commercial Tepperensing Machines

Kommersiell tepperens maskinene er ment for både innenlands-og forretningsformål. Normal støvsugere er ikke kompetent nok til å fjerne forurensninger som støv mites, molds, sopp, bakterier, dander, pollen og andre allergener, til tross for daglig bruk. Carpet rengjøringsmidler er i stand til å fjerne forurensninger rett fra fibrene i teppet. Kommersielle teppe rengjøringsmidler er faktisk den beste tepperens løsninger tilgjengelig. Følgende kommersielle Tepperensing maskinen vurderinger vil veilede deg om de beste tepperens maskiner tilgjengelig i markedet.
Topp-Stemte Commercial Tepperensing Machines
Royal Commercial Carpet Cleaner / Extractor RY7940: Den kongelige Commercial Carpet Cleaner / Extractor RY7940 er spesielt bygget som en kommersiell-grade tepperengjøringsmaskin. De fleste rengjøringsmidler eller extractors er utstyrt med et enkelt sugedysen. Dette er ikke i tilfelle av Extractor RY7940. Bygget med doble sugedysen, er maskinen i stand til å suge hver eneste dråpe av skittent vann fra teppet ditt. Denne funksjonen i denne maskinen hjelper på å holde teppet tørt og rent. Rensingen av teppet er forbedret med rotasjon av to roterende børster av maskinen, på samme tid. Disse børster dreie i motsatt retning, og at teppet blir renset fra alle kanter. Driften av maskinen, såpedispenser og roterende børster er kontrollert av brytere i håndtaket. Med andre teppe rengjøringsmidler, er det alltid en bekymring om riktig mengde blanding av såpe og vann. I Royal Commercial Carpet Cleaner, gjør separate såpedispenser automatisk arbeidet med å blande den nødvendige mengden av såpe med rent vann. Som såpedispenser er en separat del, gjør at maskinen du å slå av såpedispenser mens du ønsker å skylle av den klebrige såpe rester fra teppet. Separate tanker for rent og skittent vann er gitt i maskinen. Og, sparer den større størrelsen på skittent vann tanken tid og gjør arbeidet raskere, ettersom det hindrer hyppig tømming av tanken.
Electrolux SANITAIRE SC6090A Commercial Carpet Cleaner, bygget med et dobbelt motor vakuum system, 100 psi pumpe og heavy-duty drevet chevron pensel, tar Electrolux SANITAIRE SC6090A Commercial Carpet Cleaner tepperens til et høyere nivå. Løsningen tank og gjenvinning tankkapasitet på støvsugeren er 9 gallon, og det tilbyr en rengjøring bredde på 17 tommer. Denne maskinen har blitt oppført av Underwriters Laboratories Inc. (UL) som en effektiv kommersiell tepperengjøringsmaskin. Slik aktiverer strøm rengjøring av det skitneste av tepper, har maskinen ekstra store hjul på 12 tommer og en avtakbar 50 fot strømledningen. Hvis enheten velter, slås automatisk inntaks-funksjonen på maskinen trygt ut av seg selv. Dette teppe rengjøringsmidler gjør rengjøringen et rom i alle størrelser, en enkel oppgave, og den kommer med produsentens garanti for ett år for deler / arbeid garanti.
Xtreme Power XPH-5900i, The Xtreme Power XPH-59001, leveres med doble inline varmeelementer. Denne maskinen bruker varme for tepperens. Varmeelementene aktivere renere å komme til en temperatur på ca 210oF. Ulike teppe fiber krever forskjellige varmebehandling for sikker tepperens. Denne maskinen lar deg justere temperaturen, avhengig av hvilken type teppe. Maskinen trykkontroll-teknologien sørger for at temperaturen skal brukes for effektiv tepperens. Regioner med fuktige forhold, ikke la noen renset teppet tørke raskt. Den Xtreme Power er akkurat den rette tepperengjøringsmaskin for fuktige områder. Den kan brukes til å tørke teppet innenfor et spenn på 2 timer, med sin spesielle slag Flow-funksjonen, for raskere tørking. Støvsugeren kommer med en løsning og en frisk tank på 4,5 liter og pumpe trykk på 60 psi. Den veier £ 40, og har en 20 fot løsning og vakuum slange.
The Thermax DV-12 Commercial Carpet Hot Water Extractor, The Thermax DV-12 er blant de nyeste modellene av industrielle damprensere. Støvsugeren er drevet av en to-iscenesatt vakuum motor for bedre rengjøring. Skitt, grim, lukt og andre sta miljøgifter er rengjort av fra teppet veldig enkelt. For å opprettholde en jevn temperatur for rengjøring, er en dual løsning varmesystem bygget for å passe til formålet. I rustfritt stål-bygget tanken kan lagre vann opp til 11 liter vann. Den har en frisk tank på 12 Gallon kapasitet, og 100 psi pumpetrykk. Konstruert for mobilitet og stabilitet, kan maskinen bli manøvrert med letthet på opp og ned trapper. Hjul med større diameter og innebygd dolly hander gir smidig kontroll av renere. Apparatet er kjemisk motstandsdyktig og kommer med en betinget levetid garanti.
Ovennevnte tepperens maskin vurderinger gi en generell idé om de beste maskinene. Ulike selskaper tilbyr ulike modeller med flere funksjoner og spesifikasjoner. Enkelte selskaper tilbyr også gratis demonstrasjon av deres tepperens maskiner. Carpet rengjøringsmidler er en stor investering for hjemmet rengjøring. Mens du går for alle typer rengjøringsmidler, alltid oppmerksom på den type teppe du bruker. Velg det beste teppe renere etter behovene til teppet ditt. Dette vil øke holdbarheten på teppet, så vel som for renere. Alltid være oppdatert med vurderinger av kommersielle Tepperensing maskiner for å benytte maksimal effekt til en rimelig pris. Happy rengjøring!