Bed Bugs utryddelse

Selv om bed bugs er egentlig ikke skadelig for mennesker, kan deres biter forårsake mye smerte, irritasjon og noen utslett på kroppen. Enda viktigere, å være aktiv meste om natten, kan disse insektene til tider frustrere deg ved å tråkke din søvn. Metodene for bed bugs utryddelse, er i god, men suksessen i å bli kvitt bed bugs, avhenger av hvilken metode du velger, og hvor effektivt du utnytter det.
Hva er Bed Bugs?; Bed bugs, oftest funnet på steder av menneskelig bosetting, er små nattaktive insekter som beiter på menneskelig blod. Disse insektene kalles bed bugs på grunn av sin tendens til å skjule innenfor madrasser eller sengetøy, hvor de får enkel tilgang til friskt menneskeblod. De også gjemme seg i møbler, elektrisitet boards og vegg sprekker. Kort sagt, nesten hvor som helst i huset. Selv små i størrelse, kan de gå på uten fôring i nesten et år. Bed bugs også synes å være upåvirket av temperaturvariasjoner. De tåler temperaturer fra ekstrem kulde til 110 grader Fahrenheit. Les mer om hva som er bed bugs.
Hva er tegnene på Bed Bugs Infestation?; Det mest fremtredende tegnet på nærvær av bed bugs er deres skarpe biter. Hvis du er en sover lett, kan du realisere den plutselige pikken, og fange bedbug i loven, men hvis du er en lyd sovende du bare kommer til å vite om disse biter neste morgen, enten i form av røde flekker eller overdreven kløe . Annet enn deres biter, kan tilstedeværelsen av bed bugs også påvises av mengden avfall de produserer. Dette avfallet inneholder seng bugs egg, skur hud og selv døde bed bugs. Avfallet er normalt finnes på innsiden av madrasser eller rundt møblene. Til tider, når du står opp om natten, kan du også legge merke til dem krypende på ulike steder rundt din seng og møbler. Den beste måten å oppdage bed bugs er å bruke et teppe tape å felle dem. Du kan legge ut denne tapen, som er prioritert på begge sider, rundt sengen og holde den der i noen dager. Du er nødt til å kjøre inn i noen bed bugs, fast på den.
Hvordan bli kvitt Bed Bugs?; Bed bugs utryddelse kan være til tider en kjedelig jobb. Men mer du prøver, jo mer synes de å holde på tilbake å hjemsøke deg. Dette unnlatelse av å bli kvitt bed bugs kan tilskrives bruk av feil metoder for bed bug utrydding. Her kan vi liste opp noen av de enkle, men effektive måter å bed bugs utryddelse.
Bed Bug insektmiddel; Various insektmidler, tilgjengelig i markedet, kan hjelpe deg til å effektivt bli kvitt disse skadedyr. Insektmidler, også referert til som plantevernmidler, mente å drepe veggedyr, er tilgjengelig i form av spray, væsker, pulver eller faste stoffer. De fleste av disse plantevernmidler har ingrediensene som er oppført på produktet. En kort titt på disse ingrediensene vil hjelpe deg i å velge rett insektmiddel, å drepe veggedyr i huset. Noen insektmidler inneholder pyrethrins, en Nevro-gift som kan skape begeistring nervene i bed bugs, og lammer dem til å gi dem en langsom død. Nok en kjemisk kjent som hydroprene stopper veksten av bed bugs ved å hindre dem fra å nå en alder av modenhet eller reproduksjon. Hvis du har barn eller kjæledyr hjemme, kan du bruke kiselgur, noe som dreper bed bugs ved å absorbere alt fuktighetskrem innhold fra kroppen.
Dugg to Kill Bed Bugs, tåkete huset kan hjelpe i håndtering av bed bugs i stor grad. De fleste av de involverte i denne prosessen bruke sprøytemidler, som pyrethrum, for å drepe disse feilene. Det eneste problemet er at de ikke er like effektive som andre måter, og dermed er det store sjanser til noen bugs går i dvalemodus, bare for å komme tilbake etter en tid.
Bed Bug Exterminator; Hvis du finner denne oppgaven å utrydde bed bugs kjedelig, kan du benytte tjenestene til bed bug Exterminator i din by eller nabolag. Disse skadedyrbekjempelse spesialistene er bevæpnet med de ulike former for bed bugs utryddelse, herunder plantevernmidler, støvsugere og enheter til damp eller tåke hjemme, som er svært effektive, når det kommer til bed bug utrydding.
Pass på at du holder huset rent, fritt for søppel, når du unne deg i sengen bugs utryddelse. Det vil gjøre det oppgaven enkelt fordi insektmidler som vil bli sprøytet å drepe disse bed bugs vil effektivt sive inn i sprekker og kløfter, ville der feilene gjemme seg. Annet enn de nevnte tiltakene, kan du også bruke enkle giftfritt tiltak for å drepe veggedyr i huset. Bed bugs er spesielt følsomme for varme over 111 grader Fahrenheit. Derfor damp rengjøring av madrasser samt sprekker i veggene og møblene, ved hjelp av en damp renere, er sett til å være en effektiv teknikk for å drepe bed bugs. Les mer om hvordan du kan bli kvitt bed bugs.
Bed bugs kan komme inn på huset mens du overføre enkelte møbler inn i huset eller når du selv bære dem med deg mens du reiser. Disse bugs også overleve i seter av kjøretøy, og dermed er det høy sjansene for at du gjorde noen hjemme når du kommer tilbake fra en reise. Noen forholdsregler som å sjekke bagasjen din på riktig måte, se etter tegn på bed bugs når du besøker enkelte hotell, holde rede på bedbug intervensjon i huset ditt og innføre bed bugs behandling tiltak så snart du får den minste hint om deres tilstedeværelse, kan sikre at huset er fritt for bed bugs.