Starte en Fish Tank

En fisk tank eller et akvarium kan legge estetisk appell og liver opp i et hjørne av huset eller et kontor. Little fargerike fisker og klart vann sender ut fredelige vibes selv for de mest forstyrret sinn. En fisk tank og Feng Shui dele et interessant forhold. Fisk er avgjørende for de positive vibrasjonene de sender ut i miljøet, og de er grundig studert som en viktig del av feng shui. Jeg er sikker på at du tenker hvordan du starter en fisk tank? Følgende tips vil hjelpe deg i å starte en fisk tank.
Retningslinjer for Sette opp en Fish Tank, Før du starter en fisk tank, bør plasseringen av fisken tanken være forutbestemt. Mens du gjør det, velg et sted som verken er for varmt eller for kaldt. Utenfor temperaturer lett påvirke temperaturen på vannet i tanken. Hold tanken vekk fra støy som fisker blir forstyrret og stresset. Lys, kunstige samt sollys, spiller en viktig rolle i å holde fiskene friske. Sterkt lys fører til mye ubehag til dine fisker. Avgjøre hvilken type fisk du ønsker, utdanne deg selv på deres omsorg og krav, mat og habitat behov.
Slik starter en Fish Tank, Fish tanks eller akvarier kommer i akryl eller glass materiale. Noen av disse tankene har en fargetone av farge også. Bestem på materialet, størrelse og form som per dine behov. Plasser tanken på det stedet du har bestemt, og deretter starte arbeidet med det. Tørk innmaten med en ren klut og varmt vann. Det er viktig å rense tanken før du fyller den opp, så det ville hjelpe bli kvitt alle bakterier. Desinfiserende betyr ikke vaskemidler eller såpe, bare ren klut og varmt vann vil gjøre.
Få alle dekorative stoffer og objekter for tanken i rekkefølge. De fleste steder som leverer fisker leverer også akvarium materiale også. Legg til et substrat som sand eller grus i bunnen. Grusen eller sanden bør være ren. Man kan vaske underlaget under rennende vann, klapp den tørr og satt i akvarium.
Nå er det på tide å legge all ornamentikk å øke skjønnheten av fisk akvarium. Det er mange tilgjengelige alternativer som man kan velge mellom, som, naturlige steiner, skjell, farget småstein, små statuer, trerøtter og planter. Pass på at du vasker alle disse tingene med varmt vann, bortsett anlegget og røtter. Unngå å plukke opp steiner og grus direkte fra hagen. Fordi hvis de ikke er rengjort godt, vil de ende opp forurensende tanken. En blanding av kunstig og naturlig planter er anbefalt, kunstige planter vil ikke bli skadet, og hvis man velger noen lyse livaktige farger, vil det legge til skjønnheten av tanken, mens naturlige planter vil sikre en normal pH balanse i akvariet ved å absorbere overflødig nitrater.
Noen få elektrisk utstyr bør også legges til. Pass på at du kjøper disse utstyr fra gode anerkjente selskaper, trenger du ikke ønsker å elektrisitet your fisker! Et termometer vil tillate deg å holde en konstant sjekke temperaturen på vannet. En liten vannvarmer vil holde temperaturen på vannet konsistent og riktig for din fisk. En luft pumpe og sjekke ventilen vil lufte vannet og sikre en god sirkulasjon av oksygen i vannet. Endelig bør akvariet være godt opplyst. Ved godt belyst, mener jeg fisken akvariet bør ha et samlingspunkt lys som vil forbedre levende fargen på fiskene, så vel som hele fisken tank.
Nå er det på tide å legge vann, fyller opp tanken langsomt med en liten mugge. Ikke sprut vann. Slå på elektrisk utstyr, tilsett litt vann behandling i vannet. Vannbehandling inkluderer sunne bakterier. Gi bakterier og naturlige planter en par dager å bosette seg i, og deretter presentere fisker. Sjekk med en lokal butikk eller på internett om hvilke typer akvariefisk. Les mer om hvordan du setter opp en Fish Tank
Slik starter en Saltvann Fish Tank; Starter saltvannsfisk tank prosessen er svært lik starter en fisk tank, bortsett fra at vannet skal være saltvann i det tidligere akvarium. En saltvann akvarium kan også trenge skimmer og mekaniske filtre, og fisker som passer saltvann kravet. Les mer om saltvannsakvarier - Hvordan sette opp en Saltvann Fish Tank og Salt Water Fish Tank Set Up.
Forhåpentligvis ovennevnte punkter kan ha svart på spørsmål om hvordan man starter et akvarium og du er nå overbevist om at å starte en fisken tank er ikke en stor avtale. Når fisken tank er satt opp, sørge for regelmessig stell og vedlikehold, og ikke glem å fôre fisken!